Sayfalar

19 Mart 2015 Perşembe

Hava Kuvvetleri Komutanlığı 5 bin sözleşmeli er alacak


Hava Kuvetleri Komutanlığı sözleşmeli erbaş/er olarak personel alacağını duyurdu. Hava Kuvetleri Kоmutanlığı en az 2009 lira maaşla çalışacak sözleşmeli erbaş/er personel alacağını duyurdu . Bilgi veren askeri kaynaklar аlınаcаk sözleşmeli personel sаyısının 5 bin kişiyi bulacağını söylediler . SÖZLEŞMELİ ERE EN AZ 2009 LİRA Edinilen bilgiye göre Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli er olarak girecek bir kişinin ilk maaşı en az 2009 lira olаcаk. Görev yаpılаn yеrin zorluğunа göre ilk maaş 3 bin 566 liraya kadar çıkаbilecek. Sözleşmeli personel 3 yıl sonunda ayrılmak istеdiğindе en az 30 bin 584 lira tazminat alacak. Bu miktar, çalışma süresi uzаdıkçа dаhа da artacak . SON BAŞVURU TARİHİ 10 NİSAN Hava Kuvvetleri'ne sözleşmeli personel alımı için son başvuru tarihinin 10 Nisan 2015 olduğu bildirildi. Hava Kuvvetleri'ne başvuru yapmak isteyenler “http://www.tekok.edu.tr/” internet adrеsinin ana sayfasındaki “Güncеl” bölümünde yer alan “2015 Yılı Sözleşmeli Er Temini” sayfasında hеr türlü ayrıntılı bilgiye sahip olаbilirler .

Korsan Windows'lara Müjde

Microsoft, Windows 10 ile birlikte korsan Windows kullanıcılarını affetmeye hazırlanıyor. Ücretsiz yükseltme hakkından, illegal Windows kullanıcıları da yararlanabilecek.
Windows 10 ile birlikte radikal dönüşümlere hazırlanan Microsoft, kullanıcılarla da yeni bir başlangıç yapmaya kararlı. Reuters'in haberine göre, yazılım devi illegal Windows kullanıcılarını affetmederek Windows 10 sürümü ile temiz bir sayfa açacak. Windows 7, 8 ve 8.1 kullanıcılarına ilk yıl için sunulan ücretsiz yükseltme hakkından, hali hazırda kırılmış Windows kopyası kullanan kişiler de yararlanabilecek.


Microsoft müşterilere güveniyor
Konu hakkındaki açıklamaların kaynağında ise Microsoft İşletim Sistemleri Bölümü Lideri Terry Myerson bulunuyor. Windows 10 kalifikasyonunu sağlayan lisanslı ya da lisansız tüm PC'ler için güncellemenin sunulacağını açıklayan Myerson, müşterilerin lisanslı bir Windows kullanmanın değerini anladıklarına inandıklarını belirtti. Ayrıca, müşterileri legal bir kopyaya taşımanın kolay olduğunu da sözlerine ekledi.

Geçiş süreci hızlı olabilir
Microsoft yöneticisinin açıklamaları, Windows 10'un sistem gereksinimlerini karşılayan tüm PC'lerde ücretsiz kullanılabileceği anlamına geliyor. Şirketin bu hamlesinin ardında ise yeni işletim sisteminin getirdiği Cortana, One Drive, modern uygulama mağazası gibi yenilikler ve servisler için daha geniş potansiyel kullanıcı tabanı sağlaması gösteriliyor. Böylece Microsoft, yeni servisleri için daha fazla geri bildirim olanağı sağlayacak. Ayrıca, "tek platform" odaklı yeni işletim sistemine geçiş sürecini de hızlandıracak.

Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman, saat kaçta, hangi kanalda?

Heyecan dorukta, tüm Türkiye Beşiktaş için kenetlendi. UEFA Avrupa Ligi’nde Beşiktaş, kendi sahasında Club Brugge’u ağırlayacak. Siyah beyazlı ekip, bu akşam Brugge’u bir farkla yenerse çeyrek finale çıkacak. Peki Beşiktaş Club Brugge maçı ne zaman? Saat kaçta? Ve hangi kanalda? İşte maç hakkında tüm bilgiler.

UEFA Avrupa Ligi’ndeki temsilcimiz Beşiktaş, bu akşam tarihindeki en kritik maçlardan birisine çıkıyor. Belçika temsilcisi Brugge ile karşılaşacak olan Beşiktaş, ilk maçı 2-1’lik şanssız bir skorla kaybetmişti. Ancak Brugge takımının performansı herkeste ‘Elenmeyecek bir takım değil’ izlenimi yarattı. Beşiktaş, bu akşam Club Brugge’u bir gol farkla yenmesi gerekiyor.

BEŞİKTAŞ CLUB BRUGGE MAÇI NE ZAMAN?
Beşiktaş Club Brugge maçı bu akşam saat 22.05’te başlayacak.

MAÇ HANGİ KANALDA YAYINLANACAK?
Beşiktaş Club Brugge maçı bu akşam Star TV ekranlarından canlı izlenebilecek.

BEŞİKTAŞ’IN KALESİNİ TOLGA KORUYACAK
Son haftalarda kaleyi Cenk’e devreden Tolga, sahalara geri dönüyor. İşte Beşiktaş Club Bruge maçının muhtemel 11’leri:

BEŞİKTAŞ: 
Tolga, Franco, Ersan, Opare, Motta, Veli, Necip, Tolgay, Gökhan, Olcay, Demba Ba

CLUB BRUGGE: Ryan, Mechele, Duarte, De Bock, Meunier, Simons, De Fauw, Refaelov, Izaquierdo (Gedoz), Vormer, De Sutter.

2009-10’dan beri Avrupa Ligi adıyla düzenlenen turnuvada rekor, 67 bin 328 kişi önünde Ajax maçına çıkan Manchester United’a ait. Kartal’a direkt çeyrek finale çıkması için galibiyet gerekiyor. Siyah beyazlılar 2-1 kazanırsa maç uzatmalara gidecek.
SAAT: 22.05
STAT: ATATÜRK OLiMPiYAT
YAYIN: STAR TV
HAKEM: SERGEY KARASEV
BEŞİKTAŞ: 
Cenk - Opare, Franco, Ersan, Motta - Veli, Necip - Gökhan, Tolgay, Olcay - Demba Ba
CLUB BRUGGE: Ryan - Mechele, Duarte, De Fauw, Mbombo - Meunier, Simons, Vormer - Rafaelow, Izquierdo, De Stter 

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...