Sayfalar

17 Temmuz 2010 Cumartesi

Çin Büyükelçisinin sebeb-i ziyareti anlaşıldı / Mehmet Emin Batur'un yazısını mutlaka okuyun


Çin Büyükelçisi Gong Xiaosheng’ in 09.07.2010 günü Kayseri’ye gelerek İl Valisi Mevlüt Bilici ile bir görüşme gerçekleştirmiş olduğunu öğrendik. Türkiye’nin Kayseri vilayetinin Çin yetkilileri için özel bir önem taşıdığı, Kayseri’de yaşayan ve milli duyarlılığı bulunan kişilerin malumudur. Çünkü 1965 yılından beri Kayseri’de 100 aile civarındaki bir Doğu Türkistanlı topluluğunun, 1949 yılından beri Çin işgali altında bulunan Doğu Türkistan’da Çinli işgalcilerin Doğu Türkistan Türklerine uygulamakta oldukları insanlık dışı işkence ve katliamlarını kamuoyuna anlata gelmektedirler.

ŞEHİT BABASI HÜSEYİN YARDIMCI'NIN BAŞBAKAN'A MEKTUBU

Size sizin dilinizde sesleniyorum Başbakanım. Unutmayın sizden büyük ALLAH var… Siz Hz. Ömer adaletini bilir misiniz başbakanım? Hani birisini hakkı yenildiğinde karar verecek iken kararı hakkı yenilene bırakan Hz. Ömer...

Teşekkürler Sayın Başbakanım…
Bana bu yazının sonunda okuyacağınız şiiri yazmama ilham verdiğiniz için. Nefret nedir bilmeyen ruhuma son bir yılda nefreti öğrettiğiniz ve her gün seyrettiğim haberlerde artık hiçbir şeyin beni şaşırtmamasını sağladığınız için.... Daha Fazlası bu akşam bana televizyonda bir şehit annesinin Arif’im nerde diyen feryadını dinlettiğiniz için. Vatani görevini yapan ve bir bacağını kaybeden bir gazinin protez bacağını çıkartıp benim gururum bu diyerek feryat edip kendisine verilen gazilik belgesini yere fırlattığını görmemi sağladığınız için. Yüzünün büyük bir kısmı yanık ve parçalanmış olan diğer bir gazinin benim gururum bu diyerek yüzünü gösterirken gözümden süzülen yaşlar için. Onları affediyorsunuz elleri kolları serbest dolaşıyorlar benim oğlum toprak altında onu da affedin bana gelsin feryadını atan ANA’nın kanlı gözyaşları için.


Bizim vergilerimizle bizden topladığınız paralarla 34 teröriste Cumhuriyet şenliklerini aratmayacak havai fişek ve lazer gösterileri eşliğinde kahraman nidalarıyla kendilerini adam sanmalarını sağladığınız için… 
100,000 Kürt kökenli TÜRK vatandaşının zafer nidaları ile dans etmelerini ve yapmış oldukları miting’i sözde Kürdistan Milli Marşı eşliğinde sonlandırırken, PKK bayraklarını TÜRKİYE semalarında dalgalandırdığınız için...
Tüm ŞEHİT ve GAZİLERİMİZİ bu akşam bir kez daha Şehit edip Gazi bıraktığınız için…

Daha bitmedi sayın başbakanım… 
Siz ve diğerleri "sayın öcalan" diyor ya merak etmeyin biz o vatan hainine ve size içimizden her dakika sayıyoruz... 
Size kısaca kendimden ve atalarımdan bahsedeyim sayın başbakanım. Ben 400 yıl önce Karaman’dan Yugoslavya ya akıncı olarak gitmiş ve orada 400 yıl yaşayıp Balkan harbinde vatanını korumak için savaşmaya gelmiş babası Boşnak, annesi Arnavut kendisi önce TÜRK sonra Boşnak olan TÜRK vatandaşı Hüseyin’im. Her şeyden önce vatan ve Türkiye diye büyütüldüm. Türkiye’mi Anamdan , Avradımdan, Oğlumdan, Atamdan önde severek büyüdüm ve büyüyorum. 
Nazım’ın Kadınlar şiirindeki; 
Ayın altında kağnılar gidiyordu Kağnılar gidiyordu Akşehir üstünden Afyon'a doğru… 
Mısralarındaki o kadınlardan birisi benim Büyük Halamdı. 
Büyük Amcam Çanakkale’de şehit düştü. Dedem bizi İzmir'den Çanakkale'ye savaşmak için 24 gün nasıl yürüdüğünün hikâyeleri ile büyüttü. Bize her zaman Vatan sevgisi aşılandı TEK VATAN... O da TÜRKİYE…

Biz hep önce TÜRK’ tük sonra Boşnak. Biz hiçbir zaman bölünmek, parçalanmak, ayrılmak, açılmak, kapanmak nedir bilmedik. Bunların konuşulduğu yerlerde bulunmadık. Komşum Rum’du, Sınıf arkadaşım Ermeni, En iyi arkadaşım Kürt, Eniştem Giritli, Mahallemizin Teyzesi Kavalalı, İlk Ustam Tatar, Dedem Boşnak, Büyük babam Arnavut, ilk sevdiğim Macar, Evlendiğim Giritli. Ama hepsi ilk önce Türk’tü. Siz şimdi bizimle paylaşmadığınız bir karara varmışsınız adı açılım.

Size benim çorcucuğumun geleceği ile ilgili kararları alma yetkisini kim veriyor? Siz hangi güçle bizimle paylaşmadan bu Vatan’ın geleceği ile ilgili bu kadar derin kararları alabilme yetkisini buluyorsunuz kendiniz de? 
Size sizin dilinizde sesleniyorum başbakanım. Unutmayın sizden büyük ALLAH var. Peki siz bu dağdan inen şaklabanları affederken bu vatan uğruna evlatlarını düğün dernek askere gönderip ALBAYRAK lı tabutlarla geri alan ANALAR’ DAN, BABALAR’ DAN izin aldınız mı? 
Siz bu insanların vebalini kaldırabilecek misiniz? 
Bu akşam televizyonda Cemal Süreya’nın şu şiirini okudunuz; 
Sizin hiç babanız öldü mü? 
Benim bir kere öldü kör oldum. 
Yıkadılar aldılar götürdüler. 
Babamdan ummazdım bunu kör oldum… 
Şimdi ben size aynı soruyu aynı şiirin bir şehit anası ağzından okuyarak sorayım… 
Sizin hiç oğlunuz hain bir kurşundan öldü mü? 
Benim bir kere öldü kör oldum. 
Yıkadılar aldılar götürdüler. 
Oğlumdan ummazdım bunu kör oldum… 
Şimdi ben size soruyorum; sizin oğlunuz şehit düşseydi aynı kararı bu kadar rahat verip, dağdan inin gelin sizi kucaklayalım oğlumu öldürdünüz ama olsun unutalım der miydiniz? 
Gelsinler diyorsunuz kan akmasın bir daha. 
Sayın başbakanım biz küllerinden bir vatan yaratmış ecdadın çocuklarıyız. Şehidimizin ardından kan ağlar vatan sağ olsun deriz. 
Bırakın o dağlarda kalsınlar o hainler biz onları o dağlarda gömeriz, ardından şehitlerimizin huzur bulmuş bedenleri ile gökkubeyi başlarına yerle bir ederiz.
Bizim onların dönüşüne ihtiyacımız yok. Ama durum başka siz merak etmeyin farkındayız… 
Dünyanın en pahalı benzinini alıyoruz ağzımızı açmadık… 
En fazla vergisini ödüyoruz ağzımızı açmadık… 
Deprem oldu özel iletişim vergisi dediler vatan sağ olsun dedik… 
Maaşımızdan %49 kesip ortalama yaşam ömrü 71 yaş olan vatanımızda 66 yaşında emekli olacaksın dediniz ağzımızı açmadık… 
1,5 lira konuşulan telefon için 24 lira fatura ödedik gık demedik… 
Faturalarımıza güneydoğuda kaçak kullanılan elektriğin bedelini eklediniz ödedik… 
Kız çocuklarını 14 yaşında satmasınlar diye KARDELENLER dediniz yardım ettik… 
Size şimdi bizden… 
Bundan böyle bu VATAN’A verilecek evladım yok, ne olursa olsun umurumuzda değil, Kürdistan da kurulsun Amerikalı da gelsin vatanı alsın fark etmez…
Artık hiçbir bedel ödemeyeceğiz… 
Bundan böyle yurt dışlarında herkese Türkiye ve Türk insanını anlatmayı keseceğiz… 
Ya da tüm bu medyadaki açılım şovları ile gaza gelip sokağa çıkıp önümüze gelen Kürt kökenli ya da Alevi vatandaşları öldüreceğimizi, birbirimizi katledeceğimizi… 
Bundan sonra ne yaparsak yapalım nafile aman susalım başımıza bir dert gelmesin…. 
DİYECEĞİMİZİ SANIYORSUNUZ YA..!!!! 
Biz bu oyuna gelmeyeceğiz Mister President. Biz sizin ve sizin akıl hocalarınızın ve diğerlerinin ne yapmaya çalıştığının FARKINDAYIZ…… 
Biz sizin pek tanımadığınız bir kurtarıcının çocuklarıyız ve biliriz ki TÜRK MİLLETİ ZEKİDİR. Bu yüzden bu defa bizi bize kırdırmanıza izin vermeyeceğiz. 
ALLAHIMDAN SİZİN GÖNÜL GÖZÜNÜZÜ AÇMASINI VE ŞEFKAT TOKATINI HAKKIYLA İNDİRMESİNİ DİLER………..
SAYGILARIMI SUNARIM… HÜSEYİN YARDIMCI

-- ASKERİMİZİN KAFASINA ÇUVAL GEÇİRTEN SEN DEĞİL MİSİN?
-- TÜRK TELEKOM ,PETKİM GİBİ BİR ÇOK KURULUŞUMUZU SATAN SEN DEĞİL MİSİN?
-- VATANDAŞA ANANIDA AL GİT DİYE HAKARET EDİP,ASKERLİK YAN GELİP YATMA YERİ DEĞİLDİR DİYEN SEN DEĞİL MİSİN?
-- ÇOCUK KATİLİ İLE RESİM LERİ OLAN BARZANİ VE TALABANİ KATİLLERİYLE RESİM ÇEKTİREN SEN DEĞİL MİSİN?
-- HAÇLI CÜPPESİ GİYİP , YAHUDİ CESARET ÖDÜLÜ ALAN SEN DEĞİL MİSİN?
-- HAŞA PEYGAMBER İLAN EDİLİP, ASKERİMİZE KELLESİ ALINAN DİYEN SEN DEĞİL MİSİN?
-- 336 MİLLETVEKİLİNLE 20 TANE PKK MİLLETVEKİLİNİ SUSTURAMADIĞIN VE ONLARIN TEHDİTLERİNİ OTURUP DİNLEDİĞİN İÇİN……

HİÇ BOŞA UĞRAŞMA.
OYUMUZ HAYIR

Bu memleket tarihte Türk’tü,bugün de Türk’tür
ve ebediyen Türk olarak yaşayacaktır…

Hüseyin Yardımcı

Şehidim rahat uyu, hainler bu ülkeyi bölemeyecek

Van'ın Gürpınar ilçesi Yalınca köyü dağlık arazi kesiminde terör örgütü PKK tarafından döşenen mayının patlaması sonucu şehit olan Ardahanlı Burhan Kılıç, bugün memleketi Ardahan'da gözyaşları arasında toprağa verildi.

Kılıçdaroğlu: Bunlar Telekulak Hükümeti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, ülkeye temiz siyaseti getirmek için yola çıktıklarını, iktidar olduklarında milletvekili dokunulmazlıklarını kaldıracaklarını söyledi.

Melikgazi 13 Ayrı Bölgede 104 Adet Arsayı İhale İle Satacak

Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç, mülkiyeti Melikgazi Belediyesi'ne ait olan 34 adet arsanın yatırımlara mali kaynak oluşturması için ihale ile satışa sunulacağını söyledi.

Şota Arveladze zaman istedi

Kayserispor'un Gürcü teknik direktörü Şota Arveladze, "İyi yoldayız. Daha iyi olmak için zaman gerekli" dedi.

Kayseri'de İş Kazası

Kamyondan yük indiren bir işçi, sacın kayarak üzerine düşmesi sonucu ağır yaralandı. Edinilen bilgiye göre olay, saat 10.30 sıralarında Organize Sanayi Bölgesi 18. cadde üzerinde bulunan bir fabrikada yaşandı. 

BADEM BIYIKLI SOROS ORDUSU /Müyesser Yıldız

Nur topu gibi yeni bir gündem maddemiz oldu. İnşallah şu“özel ordu” işi, “Terörle Mücadele Özel Temsilciliği, üçlü mekanizma, anlık istihbarat, Barzani’yle işbirliği, Mahmur’un kapatılması, PKK’nın sözde liderleri(kendilerinin değil) listelerinin teslimi” gibi oyalamacaları artık yemediğimizin anlaşılmasından sonra bulunmuş yeni bir“fantezi”dir!..

Oku-yorum: AKP, MHP'ye saldırıyorsa MHP doğru yolda demektir

AKP, MHP'ye saldırıyorsa MHP doğru yolda demektir. Acaba iktidar partisi, neden MHP'ye bu kadar saldırıyor, fütursuzlaşıyor? Bunun nedeni gayet açık... MHP'nin yükselişi... AKP'nin bu saldırıları aslında MHP adına son derece olumlu bir durumu ortaya koymakta. O yüzden MHP, emin adımlarla yoluna devam etmelidir. AKP saldırdıkça MHP'nin ÜÇ HİLALİ yükseliyor.
YORUMCU

Terörü Bilmeyen Bir Başbakan

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, partisini terörden nemalanmakla suçlayan Erdoğan’ın Türk siyasi hayatına "Teröre kaynaklık eden konuları bilmeyen talihsiz bir Başbakan" olarak girdiğini söyledi.

3. KOLORDU KOMUTANI’NIN ACI GÜNÜ

Türk Silahlı Kuvvetleri 3 üncü Kolordu Komutanı Korgeneral Hulusi Akar'n 84 yaşındaki annesi Nimet Akar geçirdiği rahatsızlık sonucunda hayatını kaybetti. Nimet Akar, memleketi Kayseri'de toprağa verildi.

Kayseri'de meydana gelen trafik kazasında 5 kişi yaralandı.

Kayseri-Pınarbaşı karayolunda Süleyman F. (25) yönetimindeki 38 FE 820 plakalı otomobil, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesiyle takla atarak yol kenarına savruldu. Kaza sonrası sürücü Süleyman F. otomobil içerisinde bulunan Zekiye F. (35), Tekmile F. (40), Cangül F. (25), Süleyman F. (42) yaralandı.

Olay yerine gelen ambulanslarla Eğitim ve Araştırma Hastanesi ne kaldırılarak tedavi altına alınan yaralıların sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, kaza ile ilgili soruşturma başlatıldı.

Denetçiler kapıda kaldı

Mimsin’de bu kez de denetim krizi yaşandı. Mimsin denetmenleri daha önceden belirttikleri halde gittikleri Mimsin Kooperatifi binasında kimsenin olmaması nedeniyle kapıda kaldılar. İçeride kimse olmayınca denetim de yapamadılar.
Denetim kurulu başkanı Erdoğan Aslan ile denetim kurulu üyeleri Cuma Mucuk, Soner Deliktaş ve Seyit Aslan, daha önceden bildirerek Mimsin Kooperatifini denetlemek istediler. Cumartesi günleri yarım gün mesai yapmaları gereken kooperatifte kimseyi bulamayan denetmenler kapıda kaldılar. Denetim kurulu başkanı Erdoğan Aslan olayın kasıtlı yapıldığını iddia etti.

ARSLAN VEKIZILÖZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan’ın kızı Neşe ile Fleksit Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kızılöz’ün oğlu Musa düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Neşe ve Musa çiftinin Toyota Plaza da yapılan düğün törenlerine AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri eski milletvekili ve Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, MHP eski milletvekili Hamdi Baktır, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan ve eşi Billur Eraslan ile KESOB Başkanı Mustafa Alan ve  çiftin yakınları katıldı.

Gelin ve damadın nikahını Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız kıydı. Şahitliklerini ise Mustafa Elitaş, Nurettin Kaldırımcı, Ahmet Kızılöz ve Hacı Ali Kilci yaptı.

Nikahın ardından çiftlere mutluluk dileyen AKP Grup Başkanvekili Mustafa Eliştaş evlilik cüzdanını sahiplerine vermesi için Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı’ya verdi. Nurettin Kaldırımcı ise çiftlere nasihatte bulundu ve aralarında rekabet olmaması dileğiyle evlilik cüzdanını geline verdi.

            Nikahın ardından gelin ve damat piste çıkarak bu mutlu günlerini sevenleriyle paylaştı.

Kayserili hayırsever işadamı Faik Hızıroğlu 86 yaşında Ankara'da vefat etti

Kayserili hayırsever işadamı Faik Hızıroğlu 86 yaşında Ankara'da vefat etti. Faik Hızıroğlu Erciyes Üniversitesi ne yaptırıp bağışladığı Hızıroğlu Konağı ile de biliniyordu.

Selnikel Holding Yönetim Kurulu Başkanı olan Faik Hızıroğlu nun, yaşlılığa bağlı rahatsızlıkları nedeniyle bir süredir hastanede tedavi gördüğü öğrenildi.

     Ankara da vefat eden Hızıroğlu nun, Kocatepe Camisi ndeki ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verilecek.

     Kayseri de yaptığı birçok hayır işleriyle tanınan Hızıroğlu, Erciyes Üniversitesi ne yaptırıp bağışladığı Hızıroğlu Konağı ile de biliniyordu.

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...