Sayfalar

18 Mayıs 2010 Salı

GAZETECİLER EMNİYETTE HAYIRLI OLSUN ZİYARETİNDE...


Gazeteciler Cemiyeti yönetim kurulu üyeleri yeni Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın’ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular

Gazeteciler Cemiyeti Yönetim Kurulu Başkanı Recep Bulut ve yönetim kurulu üyelerinin ziyaretinden memnuniyet duyduğunu belirten yeni Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın geçmiş yıllarda Kayseri’de görev yaptığını Kayseri’nin yapısının özde değişmediğini söyledi. Aydın koltukta oturarak değil, vatandaşın nabzını tutarak sokaklarda iş yapacaklarını kaydetti.

Emniyet Müdürü Aydın ziyaret sırasında dikkat çekici bir tavır sergileyerek kameralar karşısında cep telefonu numarasını verdi ve 24 saat herkesin arayabileceğini söyledi.  

Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Recep Bulut da “Emniyet Müdürünün cep telefonunu açık bir şekilde duyurmasının,  doğrudan doğruya sorunlara müdahale konusunda her zaman hazır olduğuna işarettir” diyerek şeffaflığından ötürü teşekkür etti.

KIZILAY GENEL BAŞKANI KAYSERİ’DEYDİ

Kızılay Şube Başkanlığında hayırseverler tarafından bağışlanan kan alma otobüsü törenle Kızılay’a teslim edildi.

Kızılay Şube Başkanlığında yapılan teslim töreninden önce konuşan Kayseri Şube Başkanı Ayhan Uzandaç, Demirbaş otomotiv firmasının bağışladığı otobüsle seyyar olarak kan toplanacağını belirtti ve hayırseverlere teşekkür etti.

Minibüsçüler Odası Başkanı Mustafa Çabucak da, böyle bir olaya aracı olmaktan memnuniyet duyduğunu vurguladı.

Vali Mevlüt Bilici ise Kayseri nin üniversite ve sağlık kenti olma yolunda hızla ilerlediğini kaydetti. İkinci devlet üniversitesi ve ikinci vakıf üniversitesi için çalışmaların sürdüğünü anlatan Bilici, Kayseri nin aynı zamanda bölgeye hitap eden bir sağlık merkezi olduğunu, Kızılay ın yaptığı yatırımların da buna katkı sağladığını söyledi.

            Kızılay Genel Başkanı Tekin Küçükali de, Kayseri nin hayırseverliğinin tüm Türkiye ye örnek gösterildiğine dikkat çekti.

Konuşmalardan sonra, otobüsün bağışlanmasına katkıda bulunanlara plaket verildi.

Daha sonra otobüsün açılışı yapıldı ve Vali Bilici ile Genel Başkan Küçükali, araçta incelemede bulundu.

Küçükali, Kızılay Kayseri Şubesine hibe edilen kan toplama aracının teslimi için düzenlenen törenden sonra gazetecilere, Kızılay a ait sağlık merkezlerinin devri konusunda açıklamada bulundu. Kızılay ın ilk kurulduğu dönemde yaralı ve hasta askerlere tedavi hizmeti verdiğini hatırlatan Küçükali, daha sonra silahlı kuvvetlerin bu ihtiyacı karşılamak için büyük sağlık merkezleri kurduğunu bildirdi. Küçükali, 23 sağlık ve tıp merkezinin devlete devredildiğini; ama Kayseri’nin de aralarında bulunduğu 6 merkezin Kızılay’da kalacağını söyledi.

         Kamuoyunun, bu durumu Kızılay ın hastaneleri kapanıyor şeklinde algıladığını ve bunun yanlış olduğunu belirten Küçükali, Kızılay a ait Kayseri Hastanesi, Konya Hastanesi, Erzincan Hastanesi, Altıntepe Tıp Merkezi, Ali Rıza Tıp Merkezi ve Kartal Hastanesi bulunduğunu kaydetti. Kızılay Kayseri Hastanesini devretmeyeceklerini vurgulayan Küçükali hastaneyi daha da büyüteceklerini belirtti.

     Erzincan Hastanesinin de Sağlık Bakanlığına devredilip devredilmeyeceğinin bu ay belli olacağını hatırlatan Küçükali, diğer 5 sağlık merkezini devretmeyi düşünmediklerini sözlerine ekledi.

     Küçükali, törenin ardından düzenlenen bölge şube başkanları toplantısına katıldı. Kayseri, Sivas ve Niğde il ve ilçe şube başkanlarının katıldığı toplantı Grand Eras Otel’de basına kapalı yapıldı.

            Diğer yandan Tekin Küçükali, Türkiye Taşkömürü Kurumu Karadon Müessese Müdürlüğü maden ocağında meydana gelen grizu patlaması sonucu mağdur olan vatandaşlara yardım için Kızılay ekiplerinin 24 saat görev başında olduğunu belirtti.

Erciyes Üniversitesinde İş adamı Ziya Eren günü düzenlendi

Erciyes Üniversitesi’nde hayırseverlere özel gün uygulaması devam ediyor. Program kapsamında üniversiteye Eğitim Fakültesi yaptıran İş adamı Ziya Eren günü düzenlendi ve bu günde Ziya Eren’in bir başka hayrının temeli atıldı.

Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki, AK Parti Milletvekili Ahmet Öksüzkaya, öğretim elemanları, öğrenciler ve Eren ailesinin katıldığı Ziya Eren Günü nde hayırsever iş adamının hayatı ve eğitime sağladığı katkılar sinevizyon eşliğinde anlatıldı.

       ERÜ Rektörü Prof. Dr. Fahrettin Keleştemur üniversitelerin, eğitim ve araştırma fonksiyonunu en iyi şekilde yerine getirmesi gerektiğini ancak araştırma konusunda Türkiye deki üniversitelerin henüz istenilen seviyede olmadığını vurguladı. Bilgi temelli toplum oluşturulması için Türkiye nin çağı yakalaması gerektiğini dile getiren Keleştemur, hayırsever Ziya Eren in yaptıracağı araştırma merkezinin bu konuda ciddi katkı sağlayacağını anlattı.

        Eğitime yaptığı katkılar anlatılırken duygulanan ve göz yaşlarını tutamayan İş adamı Ziya Eren de ticaret hayatına başladığında anne ve babasının adına bir okul yaptırmayı hayal ettiğini, babası adına Anadolu lisesi, annesi adına ilköğretim okulu yaptırmanın mutluluğunu yaşadığını kaydetti.

     Eğitim fakültesinin ardından şimdi de araştırma merkezi yaptırmak için kolları sıvadıklarını bildiren Eren şöyle konuştu:

        Eğitime sağladığım katkılarla elde ettiğim manevi kazancı, ticaretteki hiçbir kazanç ile ölçmedim. Maddi durumu olan herkese sesleniyorum: İmkanı olan herkes taş üstüne taş koysun. Her şeyi devletten beklemeyelim.  

       Törene katılan YÖK Başkanvekili Prof. Dr. Ömer Demir de  Erciyes Üniversitesinin, hayırseverlerin katkısıyla yapılaşmada örnek üniversitelerden biri olduğunu ifade etti. Üniversitelerin sadece fiziki mekanlardan oluşmadığını, araştırma ve bilginin büyük önem taşıdığını belirten Demir, üniversitelerin uluslararası kuruluşlar haline getirilerek binaların içlerinin doldurulması gerektiğini kaydetti.

     Türk milletinin, eğitim kurumları yapan hayırseverlere minnet borçlu olduğunu dile getiren Demir, Yükseköğretime yapılan yatırımlar geleceğe yatırımdır. Gençlerimiz, gelecekte bunun hakkını verecektir. Devletin vergi toplayarak yapacağını hayırseverler doğrudan yapıyor. Bunun için hayırseverlerin önünü açmak gerekir dedi.

     Konuşmaların ardından Ziya Eren ile eşi Betül Eren e, gümüş madalya verildi. Eren e ayrıca Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile aynı karede yer aldığı büyük boy fotoğraf da hediye edildi.

     Törenin ardından, Ziya Eren in eşi ve kendisi adına yaptıracağı Betül-Ziya Eren Araştırma Merkezi nin temeli atıldı.

KULKULOĞLU NDAN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK


  CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu da yaptığı açıklamada Kılıçdaroğlu’nu desteklediğini belirtti. Kulkuoğlu,    Sayın Kemal Kılıçdaroğlu, Türk Halkının ve Cumhuriyet Halk Partisi tabanının kendisinden beklentilerine cevap verebilecek donanımda değerli bir devlet ve siyaset adamıdır. Toplumumuzun bu heyecanına katılıyor ve Kılıçdaroğlu nun Genel Başkan adaylığını taşıdığım sorumluluk bilinci ile destekliyorum” dedi.

CHP nin 33. olağan kurultayı 22-23 Mayıs tarihlerinde Ankara da toplanacak.

TALAS'TA ASANSÖRDE TACİZE KALKIŞTI, DAYAĞI YEDİ

Talas’ta kimliği belirsiz bir şahıs, üniversite öğrencisi genç kızı asansörde taciz etmek istedi. Taciz etmeye çalıştığı kız sert bir şekilde karşılık verince sapık, çareyi kaçmakta buldu. Olayın görüntüler binadaki güvenlik kameralarına yansıdı.

 Talas ilçesinde gerçekleşen olayda 21 yaşında Erciyes Üniversitesi nde ikinci öğretim öğrencisi K.Ö okuldan ayrılarak evine gitti. Saat 23.00 sıralarında yaşadığı binanın önüne gelen K.Ö zile bastığı sırada yanına aynı yaşlarda üniversite öğrencisi olduğu tahmin edilen başka bir genç yaklaştı. Kapının açılmasıyla birlikte binaya giren ikili asansör beklemeye koyuldu.
Asansörün gelmesiyle birlikte içeriye giren K.Ö ve kimliği belirsiz şahıs birkaç saniye içinde hışımla dışarı fırladı. Gördüğü sert tepki karşısında hızla kaçan şahıs ve peşindeki K.Ö bir süre arbede yaşadı.
Bina girişinde ve çıkışında kovalamaca yaşayan ikili daha sonra gözden kayboldu.Olayın ardından başlatılan soruşturma sürerken, K.Ö nün olayın ardından ikamet adresini değiştirdiği bildirildi.

17 YAŞINDA CANINA KIYDI

Bir tamirhanede çalışan 17 yaşındaki genç, ustasına not bıraktıktan sonra kendini araç kaldırma liftine asarak intihar etti. Annesi ile babası ayrıldığı için yurtta kalan ve sanayide çalışan gencin bu ayrılık nedeniyle canına kıydığı belirtiliyor.

Olay Şeker Mahallesi 59 uncu Sokak ta 07.30 sıralarında meydana geldi. Annesi ile babasının ayrılmasının ardından yurtta kalmaya başlayan 17 yaşındaki İ.S., bir yıl önce sanayide bulunan bir oto tamirhanesinde çalışmaya başladı. Çıraklık Eğitim Merkezi ne de devam eden gencin sorunlarıyla yakından ilgilenen ustası Ali Rıza Canbulut, sabah iş yerine gittiğinde evladı gibi sevdiği İ.S.’yi kaldırma liftinde asılı halde buldu. Şoka giren Canbulut, durumu polis ekiplerine bildirdi.

Olay yerine gelen polis ekipleri, gencin bıraktığı intihar notunu buldu. Notta, "En çok değer verdiklerim kardeşlerim. Ustam seni babam yerine koydum. Tek sorumlu Hakkı yazan ve ölümünden babasını sorumlu tutan gencin cesedi, cumhuriyet savcısının incelemesinin ardından morga kaldırıldı.

Usta Canbulat, "Beni babası gibi severdi. Hayrını görmediği babasının yerine beni koymuştu. Sabah dükkanı o açıyordu, bugün 07.15 de gelmiş, içeri girmiş. Komşular da çalıştığını sanmışlar dedi.

Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

CHP KAYSERİ ÖRGÜTÜNDEN KILIÇDAROĞLU'NA TAM DESTEK

CHP il Başkanı Enver Özdemir, Ankara'da yapılan il başkanları toplantısında Kemal Kılıçdaroğlu'na tam destek verdi. Kurultayda da Kayseri delegelerinin Kılıçdaroğlu lehine oy kullanacakları ifade ediliyor. il Başkanı Enver Özdemir: "cumhuriyet Halk Partisi yeni vizyonu ile iktidar yolundaki çalışmasına hız verecek ve tüm kesimleri kucaklayacaktır. Kurultayımızın partimize ve ülkemize hayırlı sonuçlar doğuracağına inanıyorum." dedi.

Kılıçdaroğlu fırtınası

İl başkanlarından 77'si Kemal Kılıçdaroğlu, 54'ü ise Deniz Baykal dedi.
CHP'de il başkanları toplantısı sona erdi. Toplantı sonrası yapılan açıklamada Deniz Baykal'ın yeniden adaylığının uygun bulunmadığı, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığının ise desteklendiği belirtildi.
CHP'de dün yapılan Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısının ardından bugün de 81 ilin başkanları kritik bir toplantı yaptı. Yaklaşık 5 saat süren toplantının ardından kurultayda aday olacağını açıklayan Kemal Kılıçdaroğlu'na büyük destek çıktı.
Toplantının ardından yapılan kısa açıklamada, "Parti yönetiminin çağrısı üzerine 81 il başkanları toplanmış ve bu karar 76'sının onayı alınmıştır.
Karar: Biz aşağıda isimleri bulunanlar genel başkanımız Deniz Baykal'a yapılan komplaya karşı mücadele kararlılığımızı sürdürüyoruz.
Ancak bu aşamada Sayın Deniz Baykal'ın yeniden kurultayda aday olmasını doğru bulmuyoruz. Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını ise destekliyoruz." denildi.
Toplantı sonrası destekleyen il başkanı sayısı 76 olarak açıklandı ancak bir kaç dakika sonra bu sayının 77 olduğu bildirildi. Karara, Ağrı, Antalya, Adana ve İzmir il başkanlarının imza koymadığı belirtildi.
BAYKAL'A ZİYARET
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, "Seniz Baykal'ı ziyaret edecek misiniz?" şeklindeki soruyu "Evet, tabiki genel başkan ziyaret edilecek" diye yanıtladı. "Ne zaman?" Sorusunu ise "Haber bekliyoruz, uygun olduğunda ziyaret "edilecek" dedi.

Baykal'dan mesaj var

CHP'de il başkanları durum değerlendiriyor... Baykal "direnin" mesajı gönderdi.
Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasının ardından dün yapılan CHP Merkez Yönetim Kurulu(MYK) toplantısı gergin geçmişti. Deniz Baykal'a "dön", Önder Sav'a "Git" mesajı verilmişti. Bugün de kritik il başkanları toplantısı yapılıyor. Toplantı öncesi Kılıçdaroğlu'na destek için imza veren il başkanlarının sayısı 61'e ulaştı. Deniz Baykal da "Etik dışı baskılara direnin, partiyi birlik içinde kurultaya götürün" mesajı gönderdi.
İL BAŞKANLARI KARAR VERECEK
CHP İl Başkanları toplantısı genel merkezde başladı. CHP'nin 22-23 Mayıs tarihinde yapılacak kurultayı öncesinde il başkanları genel merkezin çağrısıyla bir araya geldi. Kurultay sürecinin değerlendirileceği toplantıda, CHP'deki genel başkanlık tartışmalarına ilişkin il başkanlarının eğilimlerinin de ortaya çıkması bekleniyor.
Bu arada il başkanları genel merkeze gelişlerinde gazetecilerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Bazı il başkanları gazetecilerin soruları karşısında genel başkanlık konusundaki görüşlerini açıklarken, İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin, sorulara ''teşekkür'' ederek karşılık verdi.
CHP Sözcüsü ve Genel Sayman Mustafa Özyürek ise bir gazetecinin, ''Yılmaz Ateş, 'Önder Sav bizi sırtımızdan bıçakladı' diye açıklamada bulundu. Siz de aynı kanaatte misiniz'' sorusu üzerine, kurultay öncesinde bu tip tartışmaları gereksiz bulduğunu söyledi.
Özyürek, bugün kurultaydan sonraki en önemli kurul olan il başkanları toplantısının yapılacağını ve kurultayın değerlendirileceğini belirterek, Merkez Yönetim Kurulu (MYK) üyelerinin büyük çoğunluğunun oyuyla dün yaptıkları açıklamada Baykal'ın göreve dönmesini istediklerini ifade etti.
BAYKAL'DAN "DİRENİN" MESAJI
Deniz Baykal, yakın çalışma arkadaşı Cevdet Selvi aracılığıyla il başkanlarına mesaj gönderdi. Birlik ve beraberlik çağrısı yapan Baykal, "''İl başkanlarımızdan CHP'nin birliğini, bütünlüğünü gözetecek bir dayanışma içinde yeni yönetimin oluşmasına el birliğiyle destek olmalarını, katkıda bulunmalarını bekliyorum. Partiyi ayrıştırmadan kurultaya götürelim. Etik dışı baskılara direnin" mesajı gönderdiği bildirildi.
İSTANBUL'DAN DESTEK
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in çağrısıyla toplanan ilçe başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasını masaya yatırdı. 39 ilçe başkanının katıldığı toplantıda, 37 kişi "Kılıçdaroğlu'na açık destek veriyoruz" dedi. Kartal ve Bayrampaşa ilçe başkanları ise "Gönlümüz Deniz Baykal'dan yana'' dedi.
İşte destek veren il başkanlarından bazıları...
Ali Yıldızlı (Ankara), Ekrem Bulgun (İzmir), Özer Ülken (Antalya), Hasan Öztürkmen (Gaziantep), Volkan Canalioğlu (Trabzon), Bülent Renda Deniz (Sivas), Erman Gölet (Eskişehir), Nejat Gercan (Edirne), Cahit Kaplan (Manisa), Yusuf Köse (Şanlıurfa), Bahattin Cörüt (Ordu), Mustafa Serdar Soydan (Çanakkale), İsmail Demirel (Uşak), Süleyman Uslu (Muğla), Zafer Gönenç (Denizli), İrfan Barış (Balıkesir), Tunç Aytur (Aydın), Kadir Albayrak (Tekirdağ), Vecdi Gündoğdu (Kırklareli), Erdoğan Tüfenkçi (Bilecik), Mehmet Kılıçaslan (Mardin), Hüseyin Güneş (Tunceli), Basri Karslıoğlu (Düzce).
Superonline.com

Çiçek 'Balyoz'dan serbest

Albay Dursun Çiçek, "Balyoz Planı" soruşturmasında savcılık tarafından serbest bırakıldı.
"İrtica ile Mücadele Eylem Planı" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında tutuklanan Deniz Albay Dursun Çiçek, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin sorgulandığı savcılık tarafından serbest bırakıldı.

Tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevi'nden ring aracıyla Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Çiçek, ''Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten savcı tarafından sorgulandı. Albay Çiçek, savcılık sorgusunun ardından bu suçtan serbest bırakıldı.

Albay Erakyol serbest

"Kafes"in tutuklu sanığı Albay Mücahit Erakyol, "Balyoz" dan serbest bırakıldı.
"Kafes Eylem Planı" iddiasına ilişkin açılan davanın tutuklu sanığı Albay Mücahit Erakyol, ''Balyoz planı" iddialarına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında ifade verdiği savcılık tarafından bu suçtan serbest bırakıldı.
Tutuklu bulunduğu Hasdal Askeri Cezaevinden Beşiktaş'taki İstanbul Adliyesine getirilen Albay Erakyol, "Balyoz Planı'' iddialarına ilişkin soruşturmayı yürüten Cumhuriyet savcılarından Süleyman Pehlivan'a ifade verdi.
Erakyol, ifadesinin ardından bu soruşturma kapsamında serbest bırakıldı.
Albay Erakyol, "İrtica ile Mücadele Eylem Planı" iddialarına ilişkin tutuklu olan ve "Balyoz Planı" soruşturması kapsamında savcılık tarafından sorgulandıktan sonra serbest bırakılan Deniz Albay Dursun Çiçek ile birlikte Hasdal Askeri Cezaevine geri gönderildi.
A.A

İkametgahı bedava alın

Muhtarların ücretle verdiği ikametgah ve nüfus cüzdan suretini bedava alabilirsiniz.
Her ne kadar artık ikametgah belgesi istenmiyor denilse de bazı kurum ve kuruluşlar bu belgeyi istiyor.
Türkiye'de artık ikametgah belgelerini sadece muhtarlar vermiyor. 1 yıla yakın bir süredir ikametgah belgeleri Nüfus Müdürlükleri tarafından da verilmeye başlanıldı. Ayrıca bu hizmeti bağlı bulunduğunu ilçe değil tüm Türkiye'deki Nufüs Müdürlüklerinden de temin edebiliyorsunuz. Habertürk'ün haberine göre bunun bir diğer ayrıcalığı ise verilen nüfus cüzdan sureti veya ikametgah için herhangi bir ücret istenmemesi...
Muhtarlar şu anda verdikleri belgeler için ortalama olarak 3 TL gibi bir ücret alıyorlar.

ABD'de nabız yokluyor!

Siyasete dönme hesapları yapan Çiller, Amerika'da DP için zemin yokluyor.
Yeniden siyasete girme hesapları yapan Tansu Çiller’in eski danışmanlarından Kriegel aracılığıyla Washington’da nabız yokladığı ileri sürülüyor.
Eski başbakanlardan Tansu Çiller’in bir süredir New York’ta Amerika’nın nabzını tuttuğu yönünde kulisler kulaktan kulağa yayılmaya başladı. Buna göre Çiller Demokrat Parti Genel Başkanlığı için New York’ta başbakanlığı esnasında da kendi danışmanlığını yapan Jay Kriegel isimli Amerikalı Musevi kökenli lobici ile birlikte zemin yokluyor.
Çiller’in yakın çevresinden gelen haberlere göre, Çiller son zamanlarda yeniden siyaset dünyasına dönmenin hesaplarını yaparken Washington’daki eğilimleri de test etmek için Amerika’ya gitti. Washington’da yapılan yorumlardan bir başkası ise Çiller’in özellikle Washington’da bozulan bazı ilişkileri tamir etme sözü ile gelmek istemesi. Vatan'dan İlhan Tanır imzalı habere göre Çiller’in AK Parti hükümeti ile Yahudi lobileri arasındaki bozuk ilişkilerden faydalanarak Kriegel vasıtasıyla bu açılan boşluğu doldurmaya ve bu şekilde Beyaz Saray’a sinyal göndermeye çalıştığı konuşuluyor.
İSTANBUL'A DÖNÜYOR
Beyaz Saray’da birçok yüksek seviyeli Musevi yetkili çalışıyor. Obama’nın Başdanışmanı Rahm Emanuel de bunların en güçlüsü olarak biliniyor. Çiller başbakanlığı esnasında da Washington’da sevilen bir lider olarak tanınmıştı ve Washington tarafından gösterilen bu sevginin özellikle 1990’lı yıllarda Mesut Yılmaz’a karşı bir avantaj olduğu belirtiliyordu. Her ne kadar DP şu an itibariyle ’bitkisel hayatta’ olan bir parti görünümü veriyor olsa da, hızla değişen Türkiye politik arenası, skandallar ve beklenmedik olaylar nedeniyle Çiller’in Washington’ın havasını tam da bu zamanda test etmesi oldukça manidar görünüyor. Tansu Çiller yarın Türk Havayolları’na ait bir uçakla Amerika’daki geçirdiği bir haftanın ardından İstanbul’a geri dönüyor.

İstanbul kararını verdi

CHP İstanbul İlçe Başkanları toplantısında neler konuşuldu? Hangi karar çıktı?
CHP İstanbul İl Başkanı Gürsel Tekin'in çağrısıyla toplanan ilçe başkanları, Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığını açıklamasını masaya yatırdı. 39 ilçe başkanının katıldığı toplantıda, 37 kişi "Kılıçdaroğlu'na açık destek veriyoruz" dedi. Kartal ve Bayrampaşa ilçe başkanları ise "Gönlümüz Deniz Baykal'dan yana'' dedi.

Gercekgundem.com'un haberine göre ilçe başkanlarıyla toplantı yapan Gürsel Tekin, toplantının ardından Ankara'ya gitti. Tekin'in bugün yapılacak il başkanları toplantısında kararı Genel Başkan Vekili Cevdet Selvi'ye açıklayacağı öğrenildi.

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...