Sayfalar

17 Ocak 2010 Pazar

Makine Mühendisleri odası 10. Olağan genel kurulunu yaptı.


Elit düğün salonunda gerçekleştirilen genel kurula MHP il başkanı Süleyman Korkmaz, , Türk Eğitim-Sen il temsilcisi Ali Benli, Kalite yönetim derneği başkanı Necati Karahan ile çok sayıda davetli katıldı.

Genel kurulun divan başkanlığını Fikret Şaylan yaptı. Saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başlayan genel kurulda ilk olarak odanın faaliyet raporları okunarak üyelerin ibrasına sunuldu. Raporlar oy çokluğuyla ibra edildi.
Genel kurulda ilk konuşmayı mevcut başkan Ali Alkan yaptı. Alkan konuşmasında, Birlik ve beraberlik mesajları vererek, karşılıklı samimiyet ve iyi niyet yaklaşımlarıyla yapacağımız her iş de hayır olduğu ve olacağı kesindir. Bütün bunların yanı sıra farklı düşünen farklı davranan arkadaşlarımızda olacaktır. Bu insanın tabiatı gereği böyledir. Bütün insanların aynı düşünmesi, aynı inanması ve aynı davranması zaten beklenemez. Bundan dolayıdır ki; geçmişten beri gelen gelenek bu genel kurulda bazı arkadaşlarımız tarafından bozulmuş durumdadır. Temennim odur ki bu durumun odamızın ve üyelerimizin yararına olacak şekilde bir sonuç doğurmasıdır. Bazen çok sesliliklerinde faydalı olduğu durumlar olmuştur. Bununda böyle olmasını diliyorum dedi.
MMO Başkan adayı Mehmet Yücel de konuşmasında, seçilmesi durumunda yapacağı faaliyetler hakkında bilgiler verdi.
Daha sonra her iki adayda el ele tutuşarak basın mensuplarına poz verdi.
Başkanlık seçimi ise 17 Ocak Pazar günü aynı salonda yapılacak. Mevcut başkan Ali Alkan ile Mehmet Yücel’in oluşturduğu listeler yarışacak.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...