Sayfalar

27 Şubat 2010 Cumartesi

Türk Ocağı Kayseri Şubesinden Mustafa Eraslan'a anlamlı ziyaret

Türk Ocağı Kayseri Şubesi kısa bir süre önce genel kurulunu yaparak yeni yönetimi belirlemişti. Prof.Dr.Harun Ülger başkanlığındaki yönetim kurulu, Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Milliyetçi Hareket Partisi Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan'ı makamında ziyaret ederek "anlamlı bir ziyaret" gerçekleştirdiler. Ziyarette 26 Şubat 1992 tarihinde Azerbaycan'da yaşanan Hocalı Katliamına değinildi. 18 yıl önce Ermenilerin Rus askerleriyle birlikte Hocalı'da bir bölgeyi tamamen yok ettiklerini ifade eden Prof.Dr.Harun Ülger bu katliamı unutmayacaklarını söyledi.
Prof.Dr.Ülger: "18 yıl önce çoğu çocuk ve kadın olmak üzere 613 kişi hunharca öldürüldü. Bu dönem Ermenilerin Türklerle ilgili soykırım iddialarının bulunduğu bir dönemdir. Osmanlı döneminde yapılan zorunlu göç asla bir soykırım değildir. Ancak 20. yüzyılın son çeyreğinde Hocalı'da yaşanan bir katliamdır. Bunu unutmayacağız ve unutturmayacağız.

Ziyaretten duyduğı memnuniyeti dile getiren Mustafa Eraslan da Hocalı Katliamını yapanları lanetlerini ifade ederek Türk Ocağı Kayseri Şubesinin yeni yönetimine de görevlerinde başarılar diledi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...