Sayfalar

19 Mart 2010 Cuma

Süleyman Korkmaz, Özhaseki'ye yüklendi: "Özhaseki'nin yargılanma yolu açıldı"


MHP İl Başkanı Süleymen Korkmaz, Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki ve diğer belediye görevlileri hakkında Kadir Has Kongre Merkezi inşaatı ile ilgili yolsuzlukların incelenmesi ve zarara uğratanlar hakkında işlem yapılarak yargılanmaları yönünde şikayette bulunulduğunu ve İçişleri Bakanı Beşir Atalay’ın verdiği “ilgililerin yargılanmalarına gerek yoktur” kararı üzerine Danıştay nezdinde itiraz ettiklerini söyledi. Danıştay’ın ‘’işlem yapılmaması’’ kararını iptal ederek belediye başkanının yargılanmasının önünü açtığını dile getiren Korkmaz, “Bunun  üzerine belediye başkanı büyük bir korku ve paniğe kapılmış ve bunun bir yansıması olarak jet hızı ile savunmaya geçmiştir. İçişleri bakanının koruma kalkanı yüce mahkeme tarafından kaldırılıp yerle yeksan edilince korku ve panik içerisinde yaptığı açıklaması korkunun dağları sardığının göstergesidir” dedi.
            Korkmaz, “Sayın Özhaseki oy avcılığı ve siyaset cambazlığı içerisinde gerçekleri ters yüz etme kaygısına kapılmıştır. Milliyetçi Hareket Partisi olarak konuyu yakından takip ettiğimiz kamuoyunca da bilinmelidir” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...