Sayfalar

23 Nisan 2010 Cuma

Kayseri'de Elektrik Kesintisi

Kayseri'de bakım onarım çalışması nedeniyle 24 Nisan Cumartesi ve 25 Nisan Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği bildirildi.

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada, Erciyes-15 dağıtım merkezi, Mimsin İçi Dm-10 dağıtım merkezi, TM-2 ve TM-3 Trafo merkezi ile Erciyes-9 İndirici trafo merkezlerinde yapılacak olan zorunlu bakım onarım çalışması nedeniyle 24 Nisan Cumartesi ve 25 Nisan Pazar günü bazı yerleşim birimlerine 7 saat süreyle elektrik verilemeyeceği belirtildi.

24 Nisan 2010 Cumartesi günü 09.00-16.00 saatleri arasında elektrik kesintisi yapılacak bölgeler şu şekilde:

" Talas Anayurt Yapı Kooperatifi, Atayurt, Kınaş Koop. ve civarı, Yenidoğan Mahallesi, Yıldırım Beyazıt Şükran Caddesi, Tavlusun Caddesi, Aşık Veysel Bulvarı, Tekno Park ve Civarı, Sırasöğütler Caddesi, Yıldırım Beyazıt Fatih Caddesi ve Türk Telekom Santrali, Şenköşe Caddesi ve Mimsin Kooperatifi içinin bir kısmına."

25 Nisan 2010 Pazar günü 09.00-16.00 saatleri arasında;

"Vilayet binası, Ahmet Paşa Caddesi,Cumhuriyet Meydanı , Erciyes Vergi Dairesi çevresi, Sahabiye Mahallesi`nin bir bölümü, Mimarsinan parkı civarı, Defterdarlık, Kocasinan Belediyesi, İstasyon Caddesi`nin bir bölümü Emek Mahallesi, Fuar yolunun Çevre yol ile Fuar önü arası, Mevlana, Alsancak, Camiikebir, Örnekevler, Sahabiye ve Fatih Mahalleleri, Kocasinan Kaymakamlığı, Kaski Genel Müdürlüğü, Doğumevi Hastanesi, Garnizon Komutanlığı, Yeni Mahalle, Mit Binası ve civarı, Fevzi Çakmak Mahallesi`nin bir bölümü, Bozantı Caddesi ve çevresi, Erciyes Siteleri ve civarı, Argıncık Mahallesi`nin bir bölümü ( Yeni Pervane Mahallesi), Belediye Hal'i, Karayolları Sosyal Tesisleri, Serçeönü Mahallesi, İller Bankası`na elektrik verilemeyecek."

Kayseri ve Civarı Elektrik T.A.Ş.'den yapılan açıklamada çalışmaların daha erken bitirilmesi durumunda belirlenen saatten önce elektrik verilebileceği kaydedildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...