Sayfalar

19 Nisan 2010 Pazartesi

Şehidimizi ebediyete uğurladık

Şırnak'ta meydana gelen silahlı saldırıda ağır yaralanan ve tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybeden Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya, memleketi Kayseri'de son yolculuğuna uğurlandı.
   Şehit Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya için bugün öğle namazını müteakip Hunat Camii'nde askeri tören düzendi. Törene; İçişleri Bakanı Beşir Atalay, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Taner Yıldız, Kayseri Valisi Mevlüt Bilici, İl Emniyet Müdürü Arif Akkale, milletvekilleri Ahmet Öksüzkaya ve Şevki Kulkuloğlu, askeri erkan ve binlerce vatandaş katıldı. 4 yaşında Çağan isminde bir çocuk babası olan Şehit Jandarma Yüzbaşı Levent Çetinkaya'nın eşi Şelale Çetinkaya ise metanetini korudu.
  Kılınan cenaze namazının ardından, şehit Çetinakaya'ın naaşı omuzlarda taşınarak top arabasına konuldu. Sloganlarda taşkınlık yapan vatandaşları emniyet güçleri telkin etmeye çalıştı. Ulaşıma kapatılan Talas yolu üzerinde top arabası eşliğinde yürüyen binlerce kişi, PKK'ya lanet okudu. Dev Türk bayraklarının da açıldığı cenaze töreninin ardından, şehit Çetinkaya'nın naaşı Kartal Şehitliği'nde defnedildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...