Sayfalar

18 Haziran 2010 Cuma

Alçılı terörist alarmı

CIA, "alçılı" teröristlerin uçaklara intihar saldırısı hazırlığında olduğunu bildirdi.
Amerikan Merkezi Haberalma Teşkilatı(CIA), terör örgütü PKK'nın havaalanlarını hedef alan bir saldırı hazırlığı içinde olduğu bilgisini Ankara'ya ilettiği ortaya çıktı.

CIA, PKK'lı teröristlerin kol ya da bacağını alçıya alacağı ve içine yerleştirdiği bombayla uçaklara intihar eyleminde bulunacağı iddia edildi.


Teröristlerin, kolu ya da arağı kırık bir yolcu gibi uçaklara binmek ve uçak havadayken alçının içine gizlediği bombayı patlatarak, intihar eylemi yapacağı bildirild.

CIA'den gelen bu istihbaratın ardından harekete geçen Emniyet Genel Müdürlüğü, terörle mücadele şube müdürlüklerine ve havalimanı bulunan illerin tamamına "çok gizli ve acele" ibareli uyarı yazısı geçti. Emniyet Genel Müdürlüğü Koruma Daire Başkanı Hüseyin Tunçoğlu imzalı yazıda alınması gereken tedbirler sıralandı ve teröristin bombayı kırık süsü verdiği kolundaki ve bacağındaki alçı içerisinde taşıyacağına dikkat çekildi.

Emniyet Genel Müdürlüğü'nün uyarısının ardından havalimanlarında alarma geçildi, tedbirler iki katına çıkarıldı. Şüpheli görülen herkes X-Ray cihazları ve el dedektörleri ile aranıyor.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...