Sayfalar

12 Haziran 2010 Cumartesi

Önce taciz, sonra özür

İngiliz turiste tacizde bulunan genç, yakalandıktan sonra böyle özür diledi...
Taksim Meydanı'nda 2 İngiliz turiste tacizde bulunan ve yakalandıktan sonra diz çöküp İngilizce özür dileyen genç, affedilmeyince gözaltına alındı.

Dün akşam Taksim Atatürk Anıtı çevresindeki yeşil alanda oturan İngiltere vatandaşı iki kadın turist, yoldan geçen T.Ö.'nün (18) tacizine uğradı. T.Ö. turistlere önce sözlü ardında elle tacizde bulundu. Uğradığı tacizin şokuyla bağırmaya başlayan İngiliz turist, çevredeki vatandaşlardan da yardım istedi. Taciz karşısında şok olan İngiliz turistler, önce çevreden yardım istedi, ardından cep telefonuyla olayı yakınlarına anlattı. Yakalanacağını anlayan tacizci ise yaya olarak kaçmaya
başladı.

Bu sırada caddeden geçen trafik ekipleri, vatandaşlarında uyarısıyla genci kıskıvrak yakaladı. Polis aracına bindirilen genç, daha sonra olay yerindeki İngiliz turistlerin yanına götürüldü.

Tacizci genç, trafik ekipleri tarafından asayiş ekiplerine teslim edilmesi için araçtan indirildi.

Bu sırada taciz ettiği turiste yönelen genç İngilizce, 'lütfen beni affet' dedi. Turistin reddetmesi üzerine genç, dizleri üzerine çökerek yeniden af diledi. Turistin ret cevabı üzerine T.Ö. ile turistler Taksim Polis Merkezi'ne götürüldü.

İHA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...