Sayfalar

2 Temmuz 2010 Cuma

Bahçeli, pazar günü Kayseri'de...

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Dr. Devlet Bahçeli 4 Temmuz Pazar günü Kayseri’ye gelecek. Malatya’da katılacağı programın ardından Pınarbaşı ilçesine geçecek olan Devlet Bahçeli burada açılış ve ziyaretlere katılacak.

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanı Devlet Bahçeli bir dizi inceleme, ziyaret ve parti çalışmalarında bulunmak üzere hafta sonunda Malatya da geçirecek. Darende, Kozluca ve Malatya merkezinde bir dizi programa katılacak olan Bahçeli, 4 Temmuz Pazar günü Malatya’dan ayrılarak Kayseri’ye gelecek. Öncelikle Pınarbaşı ilçesini ziyaret edecek olan Devlet Bahçeli, Pınarbaşı Belediyesinde Başkan Dursun Ataş’tan ilçenin sorunları ve belediyenin çalışmalarıyla ilgili bilgi alacak.

MHP Genel Başkanı Bahçeli daha sonra Pınarbaşı Belediyesince yaptırılan Devlet Bahçeli Parkı ve Türklük Anıtının açılışını yapacak.

Pınarbaşı programının ardından kent merkezine geçecek olan Devlet Bahçeli il başkanlığında bir toplantı yapacak. Bahçeli’nin ilçe başkanları, belediye başkanları, belediye ve il genel meclis üyeleri ve diğer teşkilat mensupları ile bir değerlendirme yapacağı öğrenildi

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...