Sayfalar

30 Temmuz 2010 Cuma

Havadan 'Hayır' indi

MHP Antalya semalarında 'Hayır'lı pankartla süzüldü.
MHP Antalya İl Başkanı Adnan Kaya, referandumda vatandaşların 'Hayır' oyu kullanmaları için deniz paraşütü ile Konyaaltı sahilinde 'Hayır' yazılı pankartla gökyüzünde süzüldü.

12 Eylül'de yapılacak referandum öncesi Milliyetçi Hareket Partisi Antalya İl Başkanlığı, vatandaşların seçimde 'Hayır' oyu kullanmaları için ilginç bir yönteme baş vurdu. MHP İl Başkanı Adnan Kaya, dünyaca ünlü Konyaaltı sahilinde eline aldığı 'Hayır' yazan pankartla deniz paraşütüne binip vatandaşların oylarını 'Hayır' kullanması yönünde eylem yaptı. Sahilde deniz şortunu giyerek tekneye binen Kaya, kıyıdan biraz açıldıktan sonra deniz paraşütü ile havalanarak elinde taşıdığı 'Hayır' yazılı pankartla Antalyalıları uyardı. Sahilde bulunanlar eylemi merakla izledi.

Kaya, yapılan anayasa değişikliğinin Türkiye'nin ihtiyaçlarını karşılamayacağını savundu. 12 Eylül mağdurlarının seçimde oylarını 'Hayır' olarak kullanmaları gerektiğini belirten Kaya, bir saat havada kaldıktan sonra inerek partililerle bir araya geldi.

İHA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...