Sayfalar

6 Ağustos 2010 Cuma

Korkmaz Kayseri’de 150 bin kişiye paso veren Büyükşehir Belediyesi’nin oylara ipotek koyduğunu söyledi

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Pazar günü Kayseri’ye gelecek olan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin programını açıkladı. Korkmaz Kayseri’de 150 bin kişiye paso veren Büyükşehir Belediyesi’nin oylara ipotek koyduğunu söyledi.

MHP il başkanı Süleyman Korkmaz Pazar günü Kayseri’ye gelecek olan Genel başkanları Devlet Bahçeli’nin programını açıkladı. Korkmaz Bahçeli’nin Bünyan ve Ağırnas’ın yanı sıra il teşkilatını da ziyaret edeceğini söyledi.

Korkmaz halk otobüsçüleri odasından gelen şikayetleri dile getirerek 150 bin serbest biniş kartı bulunduğunu ve bunların çoğunun Kaymek kurslarına giden kadınlar ve çocuklardan oluştuğunu söyledi. AKP’nin bununla seçim propagandası yaptığı ifade eden Korkmaz “oylara ipotek koyuyorlar” dedi.

Amerika da yaşayan Fetullah Gülen’in referandumda “Ölülerde kalkıp evet demeliler” sözlerine eleştiren Korkmaz “önce kendi gelsin de 12 Eylülde oy kullansın” dedi. Gülen’in açıklamalarının Türkiye’de bir gerçeği bir kez daha ortaya çıkardığını belirten Korkmaz Türkiye’de 5 milyon hayali seçmen olduğunu söyledi. Sarıoğlan’ın Gaziler beldesinde aynı sorunların yaşandığını vurgulayan Korkmaz “bunların peşini bırakmayacağız ve sandığımıza sahip çıkacağız” dedi.

Gaziler beldesinde nüfustan düşürüldüğünü belirten ve oy kullanamadığını söyleyen Gurbetçi Aytekin Kıraç ise kendisi oy kullanamamasına rağmen doğudan gelen 48 vatandaşın Gaziler’de yaşamamasına rağmen oy kullandığını kaydetti..

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...