Sayfalar

22 Şubat 2010 Pazartesi

CHP İL KONGRESİ İKİ ADAYLI YAPILACAK


Kendisini destekleyenlerle CHP il binasına gelen Ali Paşa Tan’ın sağında gelişinde de, basın toplantısı esnasında da Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu yer aldı. Böylece Kulkuloğlu tavrını netleştirdi.
İl Başkan Adayı Ali Paşa Tan, basın toplantısıyla 28 Şubat’ta yapılacak olan il kongresinde aday olduğunu açıkladı.
Tan, “Partimizde bir bayrak yarışı yaşanmaktadır. Bu yarış demokratik bir olgunluk içerisinde geçen bir yarış olacaktır. İlimizde fabrikalar çalışmamakta , işyerleri teker teker kapanmakta, işsizlik ve yoksulluk had safhadadır. Halkımızın mutluluğu için çok acil bir CHP iktidarına ihtiyaç vardır. Bugün burada bulunan tüm partililerimiz ve büyüklerimiz, bizlere vermiş olduğu destekle benim ve arkadaşlarımın üstlenmeyi talep ettiğimiz sorumluluğun büyüklüğünü ifade etmişlerdir. 28 Şubattaki yarış huzurunuzda bulunan bir ekibin kazanacağı bir yarış değil, CHP’nin kazanacağı bir yarış olacaktır. Partimizdeki kırgınlık ve küskünlükleri gidereceğiz. Partiyi yeniden toparlamak için büyük buluşma sağlayacağız” dedi.
CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu da bir konuşma yaptı ve desteğini sözle de ifade etti.
CHP’nin 28 Şubat’ta yapacağı il kongresi iki adaylı gerçekleştirilecek. İl Başkanı Enver Özdemir’in yanı sıra adaylık çalışması yapan Ali Paşa Tan resmen adaylığını açıkladı. İl Başkanı Enver Özdemir ise 23 Şubat Salı günü parti il binasında bir basın toplantısı yaparak adaylığını açıklayacak.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...