Sayfalar

28 Mart 2010 Pazar

Alperen Ocakları, Muhsin Yazıcıoğlu'nun ölüm yıldönümünde tatlı dağıttı

Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği, BBP’nin Merhum Genel Başkanı Muhsin Yazıcıoğlu nun hayatını kaybedişinin 1. yıl dönümü dolayısıyla tatlı dağıttı.

Dernek yetkililerinin Cumhuriyet Meydanı ndaki park girişinde kurduğu stantta vatandaşlara 130 kilo tatlı ikram edildi.
Vatandaşlara ayrıca, Yazıcıoğlu nun bir konuşmasında söylediği Hiç birimizin garantisi yok. Yani, ruh 1 saniyeliktir. Bunun da nerede, nasıl geleceği, ne şekilde yakalayacağı belli değil. Bir saniyesine bile hakim olamadığınız, hükmedemediğiniz bir hayat için bu kadar fırıldak olmanın anlamı yoktur. Düz yaşayacağız, düz duracağız, düz yürüyeceğiz ifadelerinin yazılı olduğu bir yüzünde de fotoğrafının bulunduğu kart dağıtıldı.
Alperen Ocakları Eğitim ve Kültür Derneği Kayseri Şube Başkanı Yaşar Bekir Soğman, geçen yıl helikopter kazasında hayatını kaybeden Muhsin Yazıcıoğlu nu rahmetle andıklarını belirtti.   
Soğman, 3 Nisan Cumartesi günü de Kadir Has Kongre Merkezi nde Yazıcıoğlu nu anacakları bir program düzenleyeceklerini kaydetti.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...