Sayfalar

28 Mart 2010 Pazar

Anadolu Gençlik Kültür Derneği ve Spor Kulübü tüm kategorilerde birinciliği elde etti

Türkiye Halk Oyunları Federasyonu’nun 2010 yılı faaliyet programında yer alan Kulüpler Arası Halk Oyunları Yarışması yapıldı. 3 kulübün 12 ekiple katıldığı yarışmalarda Anadolu Gençlik Kültür Derneği ve Spor Kulübü tüm kategorilerde birinciliği elde etti.

Nuh Mehmet Baldöktü  Anadolu Lisesi Spor Salonu’nda gerçekleştirilen yarışmalar saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Halk Oyunları İl Temsilcisi Ahmet Namaldı yarışmalar hakkında bilgiler vererek, ”Birinci olan ekiplerimizi daha sonra bölgesel gruplara gidecek, orada da başarı gösterirlerse Türkiye Finallerine gitmeye hak kazanacak” diye konuştu.
Anadolu Gençlik Kültür Derneği ve Spor Kulübü, Dadaloğlu Derneği Gençlik ve Spor Kulübü ile Anadolu Gençlik ve Spor Kulübü 12 ekiple birincilik için mücadele etti.
        Jüri üyelerinin kararıyla Anadolu Gençlik Kültür Derneği ve Spor Kulübü minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde gerçekleştirilen yarışların tamamında birinci oldu.  

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...