Sayfalar

17 Mart 2010 Çarşamba

MHP MYK Üyesi Mustafa Eraslan: "Çanakkale zaferi, Türk milletinin birliğinin, bütünlüğünün en önemli simgesi ve anlamlı bir kahramanlık destanıdır."

Çanakkale Zaferi'nin 95. yıl dönümü münasebetiyle bir açıklama yapan MHP Merkez Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Eraslan, şunları söyledi:
"Çanakkale zaferi, Türk milletinin birliğinin, bütünlüğünün en önemli simgesi ve anlamlı bir kahramanlık destanıdır.
Çanakkale Zaferi, hürriyeti, bağımsızlığı ve birliği söz konusu olduğunda, bu büyük milletin dünyanın en büyük ordularına karşı vatan sevgisi ile nasıl tek yürek olabildiğinin destanlaşmış ifadesidir. 
Yurdun dört bir yanından gelen Kahraman Mehmetçik’in, Mustafa Kemal'in komutanlığında yarattığı bu şerefli destan, bu günümüze de ışık tutmalıdır. Bugün de, milli birliğimiz ve toprak bütünlüğümüz için aynı direnci ve aynı imanı göstermek temel görevimizdir.
Atalarımızın bedelini canlarıyla ve kanlarıyla ödedikleri bu vatanı, çocuklarımıza, başı dik, onurlu ve mutlu insanların yaşadığı, bütün sorunlarını aşmış güçlü bir devlet olarak bırakmak boynumuzun borcudur."

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...