Sayfalar

11 Nisan 2010 Pazar

ATP, MHP'ye katıldı. Baba Ocağında Buluştular

Bahçeli, partisinin Ankara'da gerçekleştirilen 1. Bölge Genişletilmiş İstişare Toplantısı'nda son gelişmeleri değerlendirdi. Toplantıya, Bolu, Düzce, Karabük, Zonguldak, Bartın, Kırıkkale, Çorum, Çankırı, Kastamonu illerinden yaklaşık 3500 partili katıldı. İstişare toplantısı, 1998 yılında Tuğrul Türkeş tarafından kurulan Aydınlık Türkiye Partisi'nin, yeniden MHP'ye katılımı ile renklendi. Bahçeli ATP yöneticileri ile mensuplarını "Yuvanıza döndünüz, sefalar getirdiniz. Baba ocağına şeref verdiniz" sözleriyle selamladı.

Bahçeli, konuşmasının başında, "Büyük buluşmanın, kucaklaşmanın uzlaşmanın Adresi MHP'dir. Bir vesile ile ayrı düşenler yeniden MHP'den birleşiyor" diyerek, "İftihar ediyorum ve bir müjde veriyorum. Aydınlık Türkiye Partisi yöneticileri MHP'ye katılıyor. Yuvanıza döndünüz hoşgeldiniz" dedi.
Bahçeli, daha sonra MHP'ye katılan Aydınlık Türkiye Partisi Genel Başkanı Oktay Öztürk ile yöneticilere MHP rozeti taktı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...