Sayfalar

11 Nisan 2010 Pazar

"Esir düşman generali muamelesi yapıldı" Saygı Öztürk / Hürriyet

Alan, "Beni üzen, komutanlara karşı terörist muamelesi yapılmasıdır. Bizlere ‘etkin pişmanlıktan faydalanmak istiyor musunuz?' diye sorulmasıdır. Bırakın cezaevine girmekten korkmayı, idam cezasını getirsinler, ona bile hazırım" dedi.

Yapılan anjiyoda kalp damarlarında bir sorun olmadığı anlaşılan, ancak tansiyonu henüz normale dönmeyen Engin Alan, savcılığa ne zaman teslim olacağını şöyle açıkladı: "Arkadaşlarım birer birer cezaevine konulurken, benim hastanede kalacağımı kimse aklından bile geçirmesin. Bu bana yakışmaz. Bu şekilde hastanede kalmayı da asla kaldıramam, kendime yediremem. En kısa sürede Beşiktaş Adliyesi'ne gideceğim." Daha önce emniyet ve savcılıkta yaşadıkları için "Esir düşmüş düşman generali muamelesi yapıldı" yorumunda bulunan Alan, emniyette, cezaevine girişte boyunlarına numara tutularak sabıka kaydı fotoğrafı çekilmesi ve parmak izi alınmasının çok ağrına gittiğini belirtti, "İşte o an gözünüzün önüne 40 yıllık meslek hayatınız geliyor" dedi.
SAYGI ÖZTÜRK-HÜRRİYET

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...