Sayfalar

18 Nisan 2010 Pazar

YAVUZ’DAN ÇAĞRI

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz, Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın Hunat Caminde yapılacak cenaze törenine Kayseri halkının Türk bayraklarıyla katılmasını istedi.
Şehit Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın Erciyesevler’deki evine giderek taziye ziyaretinde bulunan Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Şube Başkanı Ali Yavuz hain teröre tepki gösterdi. Konuşmakta bir hayli zorlanan ve gözyaşlarını tutamayan Yavuz, “Ateş düştüğü yeri yakıyor” dedi.
Herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini söyleyen Yavuz, “Buradan siyasilere sesleniyorum. Ateş düştüğü yeri yakıyor. İçimiz kan ağlıyor. Daha Kayseri’de toprağa verdiğimiz bir askerimizin acısını unutmamışken yine acı haberle yıkıldık. Bu terör belasına hak ettiği cezanın verilmesini istiyorum. 30 yıldır ülkenin başına bela olan bu terörün bitmesi için siyasiler elini taşın altına koymalıdır. Artık yeter. Analar ağlamasın, çocuklar öksüz kalmasın. Acılarımızın dinmesi için tüm siyasiler bir araya gelsin. Bu sorun kökten çözülsün” dedi.
Yavuz ayrıca Kayserililere bir çağrıda bulunarak herkesin eline Türk bayrağını alarak Yüzbaşı Levent Çetinkaya’nın cenaze törenine katılmasını istedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...