Sayfalar

9 Mayıs 2010 Pazar

Bucaspor Süper Lige koşarken Kayseri Erciyesspor'u farklı yendi: 4 - 0

Bank Asya 1. Ligi'nde Bucaspor, Kayseri Erciyesspor'u farklı yenip Lider Karabükspor'dan sonra Süper Lig'e yükselen ikinci takım oldu; 4-0.
1. Lig'de ilk sezonunu geçiren Sarı-Lacivertli ekip yedi yıldır Süper Lig'de temsilcisi olmayan İzmir'in büyük hasretine son verirken, taraftarlar hakem Halis Özkahya'nın 90 dakikayı bitiren düdüğünden sonra Yeni Buca Stadı'nı karnaval yerine çevirdi. Son dört maçta 9 puan kaybederek taraftarlarını endişelendiren, yedi puanlık büyük avantajını iyi kullanamayan Bucaspor, Kayseri Erciyesspor engelini Mehmet Batdal (2), Sercan ve Türker'in golleriyle kayıpsız aştı. Büyük sevinç yaşayan Fırtına karşılaşmadan sonra tur atarken, havai fişek gösterileri geceye renk kattı. Karabükspor'u 3-1 yenip Bucaspor gibi normal sezonu 64 puanla bitiren, ancak rakibine karşı ikili averajı kötü olduğu için İzmir temsilcisinin altında kalan Adanaspor, İstanbul'da Altay, KSK ve Konyaspor'la Play-Off oynayacak.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...