Sayfalar

16 Mayıs 2010 Pazar

GEL DE ŞAŞMA..DANIŞMAN DEĞİL SEKRETERMİŞ!

Uzman Öğretmen olduğu ifade edilen ve TBMM Başkanvekili Sadık Yakut’un danışmanı olduğu belirtilen İhsan Yalçınkaya’nın Türkiye Büyük Millet Meclisinde sekreter kadrosunda olduğu öğrenildi.

İhsan Yalçınkaya, Türkiye Büyük Millet Meclisi Başkan Vekili ve AKP Kayseri Milletvekili Sadık Yakut’un eğitim projesi kapsamında ilçelerde konferanslar vermesiyle gündeme gelmişti. Valilik yada il milli eğitim müdürlüğünce organize edilmeyen; fakat bu kurumlardan olur alınarak yapılan konferanslarla ilgili CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’nun verdiği soru önergesine verilen cevapta ilginç bir durum dikkat çekti.
 Türkiye Büyük Millet meclisi Başkanı Mehmet Ali Şahin tarafından verilen cevapta İhsan Yalçınlkaya’nın, Sadık Yakut’un talebi üzerine sekreter olarak görevlendirildiği belirtildi. Oysa Yalçınkaya’nın eğitim danışmanı olduğu ifade edilmişti. Yine Meclis Başkanı Şahin’in yaptığı açıklamaya göre İhsan Yalçınkaya’nın maaşını TBMM Genel Sekreterliği Teşkilat Kanunu gereği Milli Eğitim Bakanlığından aldığı, meclisin ise özel hizmet tazminatı farkı ve fazla mesai ücreti ödediği belirtildi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...