Sayfalar

8 Mayıs 2010 Cumartesi

Mustafa Eraslan: "Bugün ilk vazifemiz şehit analarının ellerini öpmek olmalıdır."

Milliyetçi Hareket Partisi MYK Üyesi Mustafa Eraslan, anneler günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mustafa Eraslan'ın mesajı şöyledir: "Bugün anneler günü… Bugün ilk vazifemiz şehit analarının ellerini öpmek olmalıdır. Onlar bu vatan için en değerli varlıklarını, Koçyiğitlerini feda ettiler. Onları yalnız bırakmayalım ki onlar aslında ne kadar çok evlat sahibi olduklarını görsünler, anlasınlar.
Cennet anaların ayaklarının altındadır sözüyle ifadesini bulan annelik, bütün güzelliklerin, şefkatin, merhametin, sevginin başlangıç bulduğu bir yüce makamdır. Yurdumuzun dağında taşında, yaylasında, köyünde, kasabasında, şehirlerinde bıkmadan usanmadan çalışan ve evlatlarını yetiştiren cefakar annelerimiz, vefakarlıkta da sınır tanımayıp gencecik fidanlarını bu ülke uğruna feda etmekte ve her seferinde “vatan sağ olsun” diyerek emsali görülmemiş bir yüceliğe taht kurmaktadırlar. Onların hakkını ödemek imkansızdır. Onlar için ne yapsak azdır.
Başta şehit anneleri olmak üzere, bütün Türk analarına minnet ve şükran duygularımı ifade ediyor, anneler gününü kutluyorum."

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...