Sayfalar

8 Mayıs 2010 Cumartesi

VALİLİĞE SİYAH ÇELENK BIRAKTI

Türkiye Kamu-Sen in Ankara da bugün düzenlediği eyleme katılmak isteyen ancak yolda yapılan kontroller sonrasında mitinge geç kaldıklarını iddia eden Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilciliği üyeleri, valiliğe siyah çelenk bıraktı.

Sabah saatlerinde Türkiye Kamu-Sen İl Temsilciliği önüne gelen yaklaşık 50 kişilik grup, Kayseri Valiliği ne yürüdü.
Yolda, "Cuma Ali bizi Ankara ya götür", "Partinin değil, devletin memuruyuz", "Seyahat hakkımız engellenemez" sloganları atan grup, valilik önünde bir süre bekledi. Polis ekipleri ile yapılan görüşme sonrasında valiliğin giriş kapısı önüne yapılan engellemeleri protesto etmek amacıyla siyah çelenk bırakıldı.
Burada bir açıklama yapan Türkiye Kamu-Sen Kayseri İl Temsilcisi Muammer Öner, Ankara da devlet hastanelerinin satılmaması için düzenlenen eyleme katılmak için sabah saatlerinde yola çıktıklarını anlatarak, "İlk olarak Kayseri çıkışında aracımız durduruldu. Burada bize Kayseri de bir cinayet olduğunu ve onun zanlısını aradıklarını söylediler. Üyelerimizin hepsi teker teker kimlik kontrolünden geçti. Daha sonra Kalaba yol ayrımında yine aracımızı durdurdular. Burada da bizi 45 dakika beklettiler. Kontrolü yapan polisler, Bize Kayseri den böyle bir talimat verildi dedi. Bu talimatları verenler bilsinler ki Türkiye Kamu-Sen i hiçbir şey haklı davasından vazgeçiremez. Bu nedenle talimatı verenleri protesto etmek için siyah çelenk bırakıyoruz" diye konuştu.
Muammer Öner in konuşması sonrasında, Türkiye Kamu-Sen üyeleri valilik önünden sessizce ayrıldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...