Sayfalar

30 Mayıs 2010 Pazar

TÜRK TELEKOM'DAN SEMA GECESİ

Türk Telekom, Anadolu Merkez 2. Bölge Müdürlüğü tarafından Sema Gecesi düzenlendi. Geceye Kayserililerin ilgisi büyüktü.

Kadir Has Kongre Merkezi nde Hz. Mevlana yı anma amacıyla gerçekleştirilen geceye Türk Telekom Merkez 2. Bölge Müdürü Erhan Kaya nın yanı sıra İl Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın ve çok sayıda davetli katıldı.

Kur an Tilaveti ile başlayan gece selamlama konuşmalarıyla devam etti.

Açılış konuşmasını yapan Bölge Müdürü Erhan Kaya gecenin önemine istinaden yaptığı konuşmasında, "Ceddi Alparslandan, Fatih Sultan Mehmet Han a atalarımızın bu dine yaptığı hizmeti ve bir devir açıp kapamasını bugün anmadan geçemiyoruz. Büyük Kumandan Fatih Sultan Mehmet in ruhaniyeti önünde saygı ve hürmetle eğiliyoruz. O öyle bir şehir inşa etmiştir ki Viyadan Çin seddine kadar böyle bir şehir bulunmamaktadır" diye konuştu.

Konuşmaların ardından geçilen Bursa Mevlevi Dergahı nın sema gösteri izleyiciler tarafından büyük bir beğeniyle seyredilirken, gece büyük alkış aldı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...