Sayfalar

4 Haziran 2010 Cuma

Emniyet Müdürlüğü'ne saldırı

Van'ın Gevaş ilçesi Emniyet Müdürlüğü ile yakınındaki polis lojmanlarına, taciz ateşi...
Van'ın Gevaş ilçesi Emniyet Müdürlüğü ile yakınındaki polis lojmanlarına, taciz ateşinde bulunuldu.

Alınan bilgiye göre, İlçe Emniyet Müdürlüğü ile yakınındaki polis lojmanlarına, gece saatlerinde roketatar ve uzun namlulu silahlarla saldırı düzenlendi.

Polislerin anında karşılık verdiği saldırıda ölen ya da yaralanan olmadı, İlçe Emniyet Müdürlüğüne isabet eden roketatar mermisi patlamadı.

Saldırının ardından gecenin karanlığından yararlanarak kaçan saldırganların yakalanması için Van Emniyet Müdürü Şükrü Rafet Mert öncülüğünde bölgede geniş çaplı operasyon başlatan Emniyet Müdürlüğü Özel Hareket Şubesi ekipleri ve Jandarma Komando birlikleri, saldırganların kaçtığı yönleri çembere aldı.

Emniyet Müdürlüğü yetkilileri, yapılan ilk incelemeye göre saldırının 6 kişi olduğu tahmin edilen bir grup tarafından gerçekleştirildiğini belirterek, olay yerinde Kalaşnikof marka uzun namlulu piyade tüfeğine ait çok sayıda mermi kovanı ile biri Emniyet Müdürlüğüne isabet eden 2 adet patlamamış roketatar mermisi bulunduğunu kaydetti.

NUSAYBİN EMNİYET BİNASINA PATLAYICI ATILDI

Mardin'in Nusaybin ilçe Emniyet Müdürlüğü binasına da patlayıcı atıldı. Patlayıcı bahçede infilak etti, can kaybının olmadığı olayda bazı sivil araçların camları kırıldı.

Edinilen bilgiye göre, 8 Mart Mahallesi Tandoğan Caddesi'ndeki Emniyet Müdürlüğünün bulunduğu binaya, kimliği belirsiz kişilerce patlayıcı atıldı. Patlayıcı, bina önündeki bahçede infilak etti. Meydana gelen patlamada ölen ya da yaralanan olmadı, çevredeki bazı sivil araçların camları kırıldı.

Kaçan zanlıların yakalanmasına çalışılıyor.

AA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...