Sayfalar

14 Haziran 2010 Pazartesi

Her bebeğe bir fidan

Hastanede doğan her bebek için TEMA Vakfı ile işbirliği yaparak bir fidan dikilecek...
Medical Park Samsun Hastanesi, 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde çok anlamlı bir proje başlatarak, hastanede doğan her bebek için TEMA Vakfı ile işbirliği yaparak bir fidan dikilmesini sağlıyor.

"Her bebek bir fidan, her bebeğe bir fidan" projesinde hastanede doğan her bebeğe Tema Vakfı hatıra ormanlarının birinde bir fidan dikiliyor. Medical Park Samsun Hastanesi 5 Haziran Dünya Çevre Günü'nde başlattığı bu projeyle çevre koruma çalışmalarına destek veriyor. Hastanede doğan her bebek için, bu anlamlı projenin bir hatırası olarak bebeklerin adına sertifikalar düzenleniyor ve ailelere takdim ediliyor.

Medical Park Samsun Hastanesi Genel Müdürü Opr. Dr. Hikmet Çavuş konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Medical Park Samsun Hastanesi sunmuş olduğu sağlık hizmetinin yanında sosyal sorumluluk çalışmalarına da değer ve destek veren bir kurumdur. Hastanemiz; kurulduğu günden bu güne çeşitli spor ve sanat etkinliklerine destek vererek; üzerine düşen sosyal sorumlulukları da yerine getirmeye çalışmaktadır. Bu yıl Çevre Koruma Haftasında farklı bir projeyle; hastanemizde doğan her bebeğimize Tema Vakfı'yla birlikte bir fidan dikiyoruz. Çevre koruma bilincinin gelişmesinde Medical Park Samsun Hastanesi'nin de katkısının olması bizleri mutlu ediyor, bu projenin uzun yıllar devam ederek, bebeklerimizin kendileriyle büyüyen fidanlarının ormanlara dönüşmesini umuyorum" dedi.

Medical Park Samsun Hastanesi'nin sunmuş olduğu sağlık hizmeti yanında sosyal çalışmaları da her zaman önemsediğine değinen Medical Park Samsun Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hakan Özcan, "Hastanemiz çevreye olan sorumluluklarını bu tarz çalışmalarla yerine getirmeye devam edecektir. İleriki dönemlerde de spora, sanata ve çevreye yönelik sorumluluk çalışmalarımızla, hasta odaklı eğitim ve bilgilendirme organizasyonlarımızla hizmetlerimize devam edeceğiz" diye konuştu.

İHA

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...