Sayfalar

24 Temmuz 2010 Cumartesi

AKP'de sular durulmuyor

Mahmut Cabat’ın istifasının ardından il başkanlığına aday olduğunu açıklayan Hasan Hüseyin Uzkülekçi il başkanının belirlenmesinde bir tepki vermedi; ancak il yönetiminin oluşmasına tepki gösterdi.

        Genel merkez ve başbakanın gayretlerinin tersine bir çalışma yapıldığını dile getiren Uzkülekçi, “Kayseri de kendilerini siyasette kanaat önderleri olarak tanımlayan kişilerin Kayseri yi nasıl ayrıştırırız, birilerini nasıl ötekileştiririz, nasıl kendi isteklerimiz doğrultusunda teşkilatlarımızı kuranız ve eskiden olduğu gibi sen, ben, bizim oğlan mantığı ile nasıl kendi emellerimize hizmet ettiririz düşüncesindeler” dedi.

       Kendi içlerinde kutsallarına saldıracak kadar rant peşinde koşanların milleti hiçe saydıklarını ve sadece kendi egolarını tatmin için geleceklerini garantiye almak adına davayı unutup her türlü maddi menfaati kendilerine mubah gördüklerini ifade eden Uzkülekçi, yaşanan son olaylar ve açıklamaların bu gerçeği gözler önüne serdiğini kaydetti.

        Uzkülekçi şöyle devam etti; “Bu keşmekeş olayların önüne geçmek adına, Kayseri de yanan ve bütün ülkeye sirayet eden partimizin geleceği adına, temiz ve dürüst siyaset adına, her kesimi kucaklayan bir parti olmak adına, maddi çıkarları ön planda tutan kişilerin emellerine alet olmamak adına, koltuk sevdası ile bütün kutsallarını yok sayanlara ders vermek adına, emellerine alet olmayan kişi ve teşkilatları yok etmeye çalışanları susturmak adına, genel başkanımızın ilkeli ve birleştirici siyasi anlayışına sahip çıkmak adına, Kayseri il teşkilatının oluşumunda halkımızı kucaklamaktan yoksun bir anlayış ile il teşkilatını oluşturma gayreti içerisine girdiklerini üzülerek görüyor ve karşı çıkıyoruz. Bu tutum ve davranışa devam etmesi ve il teşkilatının bu zihniyet doğrultusunda oluşturulması sonucu partimizin referandum ve genel seçimde Kayseri de büyük bir yara alacağı kaçınılmazdır. Bunun önlenmesi için parti genel merkezimizin ve şehrimizin duyarlı insanlarının duruma müdahil olmalarını, Kayseri ye sahip çıkmasını ümit ediyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...