Sayfalar

17 Temmuz 2010 Cumartesi

ARSLAN VEKIZILÖZ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

İpek Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Saffet Arslan’ın kızı Neşe ile Fleksit Mobilya Yönetim Kurulu Başkanı Yunus Kızılöz’ün oğlu Musa düzenlenen düğün töreniyle dünya evine girdi.

Neşe ve Musa çiftinin Toyota Plaza da yapılan düğün törenlerine AKP Grup Başkanvekili Mustafa Elitaş, Kayseri eski milletvekili ve Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Mustafa Atsız, Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız, MHP eski milletvekili Hamdi Baktır, Emniyet Müdürü Cuma Ali Aydın, Eras Holding Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Eraslan ve eşi Billur Eraslan ile KESOB Başkanı Mustafa Alan ve  çiftin yakınları katıldı.

Gelin ve damadın nikahını Kocasinan Belediye Başkanı Bekir Yıldız kıydı. Şahitliklerini ise Mustafa Elitaş, Nurettin Kaldırımcı, Ahmet Kızılöz ve Hacı Ali Kilci yaptı.

Nikahın ardından çiftlere mutluluk dileyen AKP Grup Başkanvekili Mustafa Eliştaş evlilik cüzdanını sahiplerine vermesi için Rekabet Kurulu Başkanı Nurettin Kaldırımcı’ya verdi. Nurettin Kaldırımcı ise çiftlere nasihatte bulundu ve aralarında rekabet olmaması dileğiyle evlilik cüzdanını geline verdi.

            Nikahın ardından gelin ve damat piste çıkarak bu mutlu günlerini sevenleriyle paylaştı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...