Sayfalar

25 Temmuz 2010 Pazar

DEĞİRMENCİ YENİDEN BAŞKAN

Çelik-İş sendikası Kayseri şubesi 6. Olağan genel kurulunu yaptı. Elmacıoğlu İskender’de gerçekleştirilen genel kurulda mevcut başkan Yunus Değirmenci tek listeyle güven tazeleyerek yeniden başkanlığa getirildi.

Çelik-İş sendikası Kayseri Şubesinin 6. genel kuruluna katılarak bir konuşma yapan Çelik İş Sendikası Genel Mali sekreteri Mustafa Kemal Can, yaşanan ekonomik krizin bitmediğini, Türk ekonomisinin hala risk altında olduğunu söyledi. Can, işsizliğin ise en büyük sorun haline geldiğini vurguladı.

Çelik İş Sendikası Kayseri Şube Başkanı Yunus Değirmenci ise yaşanan ekonomik kriz, siyasi partilerin aralarında yaşanan kavgalar, çeteler, anayasa değişikliği gibi konuların ülkeyi ciddi manada sıkıntıya soktuğunu  söyledi.

Hak İş İl temsilcisi de olan Değirmenci, 12 Eylül’de yapılacak olan referandumla ilgili de görüşlerini açıklayarak “Evet” diyeceklerini söyledi.

       Değirmenci, Konfederasyonlarının duruşlarının belli olduğunu belirterek , “Bizler artık özgür olmak istiyoruz ve anayasal hakların vatandaşları daha mutlu edici bir düzen içerisine girmesini istiyoruz. Bu konuşmamı bilinçli olarak yapıyorum ve kamuoyuna duyurmak istiyorum.  Anayasa değişikliğine Hak İş ve bağlı şubelerin çalışanları ile birlikte evet diyecektir. Bunun sebebi ise doğru bir tavır olduğu için ve yapılması gereken bir iş olduğu içindir. Geç kalınmış bir karar bazı eksikleri de var ama bir yerden başlanması gerektiğini düşünüyoruz, o nedenle anayasa değişikliğine evet diyoruz” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...