Sayfalar

8 Temmuz 2010 Perşembe

OSMAN ÇİLSAL: KIRATI ŞAHLANDIRACAĞIZ

Talas Seyir Cafe’de tanıtım toplantısı yapan Demokrat Parti İl Başkanı Osman Çilsal, şaşalı toplantı yapmamalarını son günlerde artan terör olayları ve her gün gelen şehit haberlerine bağladı. “Böyle bir ortamda mütevazı bir toplantıyı tercih ettik” diyen Çilsal Kayseri’de siyasetin başka bir yüzünü göstermek için göreve talip olduklarını söyledi.

 “Siyasette bizde varız” diyen Osman Çilsal her kesimden herkesi kucaklayacaklarını belirtti. Çilsal mevcut siyasi partilerin misyonlarını tamamladığını, bu nedenle yeni dinamik kadrolara ihtiyaç duyulduğu söyledi. Çilsal “merkez sağın gerçek misyonu biziz” dedi.

Demokrat Partide Melikgazi ilçe başkanlığına Tuba Seçilir, Talas İlçe Başkanlığına Hamza Dinçer, Hacılar İlçe Başkanlığına Metin Çetinkaya, Gençlik Kolları Başkanlığına Bidal Erkek getirildi. Yönetim ise şu isimlerden oluştu; Erol İnanır, Mehmet Aksebzeci, Fatma Tufanoğlu, Güven Demirkan, Haydar Ercan, İbrahim Pekbay, Yakup Hanilci, Hikmet Başoglu, Mehmet Turan, Erol Uncuoğlu,  Akif Emeklioğlu, Ercüment Koç, Mazhar Polat, Nahit Yıldız, Ali Göllü, Yavuz Dursun Uluhan, Gülay Teke, Mehmet Fatih Akkaş, Emel Donat Güleser,  Hakan Oğan,       Ali Çiçek, Fikri Aşkın,  Ziya Kılıç, Mustafa Tosun, İlhan Akkaş, Ünal Dinçer, Yusuf Akbulut, Musa Ulusoy ve Kemal Çobanoğlu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...