Sayfalar

14 Temmuz 2010 Çarşamba

Veli Altınkaya, Boydak Ailesi'ni ağırladı

Boydak ekibinden Gazeteciler Cemiyetine 'Hayırlı olsun' ziyareti.
Boydak ekibi Kayseri Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya'ya hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
Boydakların kendisine hayırlı olsun ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Gazeteciler Cemiyet Başkanı Veli Altınkaya, " Boydak ailesi sadece şehre yardım yapmakla yetinmiyor. Aynı zamanda devlete yardım ediyor. Yardımlarını devlet ve milletle paylaşması güzel. Bu aileyi Kayseri ve devlete yaptıklarından dolayı takdir ediyoruz. Birçok Kayserili iş adamı gidip başka şehirleri kendilerine merkez tutuyor. Ama Boydak ailesi böyle yapmadı. Kayseri'yi kendine merkez tuttu. Onların yatırımlarıyla yüzde 3 pay geliyor. Oda yol, okul, park olarak halka dönüyor. Bu yatırımların bizim mesleğimize de katkısı oluyor. Boydaklar sayesinde televizyonlar, gazeteler reklam yapıyor. Böylece biz de kazanmış oluyoruz" şeklinde konuştu.
Gazeteciler Cemiyetine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Hacı Boydak, bu ziyaretlerinin gecikmiş bir ziyaret olduğunu belirterek sözlerine şöyle devam etti:
"Daha önce ziyarete gelecektik. Ama sakin bir zaman olmasını istedik. 1 Nisan'dan beri çok işler yaptık. Kriz dönemi olmasına rağmen çok yatırımlarda bulunduk. Kayseri'de 10 bin, diğer illerde ise bin 500 çalışanımız var. Toplamda 11 bin 500 kişiye ekmek yediriyoruz. İhracatlarımız iyi durumda. Önümüzdeki yıl iyi hedeflerimiz var. Zaman zaman eleştiriler almış olsak bile bu eleştirilere kızmıyoruz. Tam tersi önemli olanları dikkate alıyoruz. Kayseri hem sanayi hem spor hem de üniversite şehri. Etrafımızda 5-6 milyon nüfus var. Bunları memnun etmek zorundayız."

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...