Sayfalar

7 Ağustos 2010 Cumartesi

MHP KAYSERİ İL BİNASINA AYDIN PANKARTI ASILDI


Milliyetçi Hareket Partisi Kayseri İl Başkanlığı binasına bir süre önce Aydın MHP teşkilatına asılan pankartın aynısı asıldı.

Asılan pankartlarda ise "Sen açıldıkça Türk Milletinin Anası Ağladı. Türkiye nin onuruna sahip çıkmak için, milli değerlerimizi korumak için, bölünmeye, parçalanmaya, teröre, adaletsizliğe, açlığa, açılıma, yolsuzluğa, yoksulluğa AKP ve AK Parti anayasasına hayır" şeklinde ifadeler bulunurken pankartlara Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, Mesut Barzani ve Barack Obama nın fotoğrafları yer alıyor. Asılan diğer pankartlarda ise "Katile sayın, çapulcuya abi, şehide kelle diyen hayırsızlara hayır" yazıyor.


MHP Kayseri İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Aydın iline her zaman destek verdiklerini belirterek, "Yaşanan olaylardan sonra desteğimizi dile getirmiştik. Aydın il teşkilatına olan desteğimizi göstermek için Aydın da ki pankartların benzerlerini Kayseri il binamıza astık. Referanduma neden hayır dediğimizi Kayseri ye gelecek olan genel başkanımız sayın Devlet Bahçeli yarın anlatacak" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...