Sayfalar

7 Ağustos 2010 Cumartesi

Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Kayseri Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya'yı ziyaret etti


Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, Kayseri Gazeteciler Cemiyetini ziyarette bulundu.
Gazeteciler Cemiyeti ziyaretinde konuşan Türkiye Partisi Genel Başkanı Abdüllatif Şener, "İster iktidar partisi isterse muhalefet partiler olsun hiç fark etmez, önemli olan halka faydalı işler yapmaktır. Halkın ve devletin yararına çalışmaktır. Biz de elimizden geleni yapacağız. Yaşanan sorunlara partimiz çare bulacaktır. Buraya partimizin amaçlarını ve yapacaklarını anlatmak için geldik" şeklinde konuştu.

Küresel rekabete uygun siyasetin kendini yenilemesi gerektiğini vurgulayan Şener, "Küresel rekabette siyasettin de sürekli kendini yenilemesi gerekiyor. Aynı kalmamalı. Ülkemizde birlik olmalı. Ayrışma ülkemize zarar. Terör belası yüzünden ülkemiz zor günler yaşıyor. Ülkemize faydalı olduğumuza inanıyorum. Ayrıca, zararlı konuşmalardan uzak durulması gerekir. Yoksa zarar verirsiniz. Faydalı konuşunki faydalı olasınız" ifadelerini kullandı.

Basının İktidar yanlısı olduğunu söyleyen Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Veli Altınkaya, "Türkiye'de basın iktidar yanlısı olmaya başladı. Bu durum Kayseri'de de kendini göstermeye başladı. Burada basın büyük önem taşıyor. Kayseri basını gelişmiş durumda. İhlas Haber Ajansı'nın, Anadolu Ajansı'nın, Doğan Haber Ajansı'nın bölge temsilciliği var. Bunun dışında 20'den fazla yerel gazete var. Yerel televizyonlarda var. Basın açısından gelişmiş bir şehir. Her sene basın özgürlüğünü kutluyoruz. Ama tam özgürlük yok. Gecen gün ulusal bir ajansta çalışan muhabir arkadaş, görevi esnasında saldırıya uğradı. Çok çirkin bir muameleye maruz kaldı. Görülüyor ki basın özgür değil" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...