Sayfalar

25 Ocak 2010 Pazartesi

AKP SON ÇIRPINIŞLARINI OYNUYOR


Toplantıya MHP il başkanı Süleyman Korkmaz’ın yanı sıra Pınarbaşı Belediye Başkanı Dursun Ataş, Bünyan Belediye Başkanı Mehmet Özmen ile kalabalık bir partili katıldı…

MHP İl Başkanlığının Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat kapsamında sürdürdüğü ilçe gezilerinin bu haftaki durağı Özvatan ilçesi oldu. Korkmaz, burada yaptığı konuşmasında AKP hükümetinin son çırpınışları olduğunu söyledi.
İl Başkanı Süleyman Korkmaz burada yaptığı konuşmada AKP hükümetini eleştiri yağmuruna tuttu.
Korkmaz, AKP hükümetinin son çırpınışları olduğunu vurgulayarak, AKP Türk Halkının öfkesi karşısında duracak gücü kalmamıştır. seçimden kaçarak kendisine zaman kazandırmaya çalışmaktadır. Hatta ve hatta gazete ve medyayla darbe çığırtkanlığı yaparak mağdur rolü oynamaya çalışmaktadır dedi.
Korkmaz, Köylerimiz dahil ilçelerimizin tamamı büyük oranda göç vermiş, hayat çekilmez hale gelmiştir. Bir avuç mutlu azınlık dışında kalan bütün vatandaşlarımız şaşkın bir vaziyette evine bir lokma ekmek götürme mücadelesi vermektedir. Bütün bunlara rağmen ülkeyi güllük gülistanlık göstermeye çalışan Başbakan Erdoğan ve yandaşları , hep bir ağızdan konuşan yandaş medya sayesinde gündem değiştirerek, halkın gerçek gündemini göz ardı etmektedir dedi.
Korkmaz, İktidardan düşünce başına gelecekleri tahmin eden Erdoğan ve ekibi hükümeti bırakmamak için her türlü çirkin oyunları denemektedir. Başta ordumuz olmak üzere özelliklede yargıyı hedef alarak geleceğini kurtarma çabasına düşmüştür. Lakin korkunun ecele faydası yoktur. Artık Millet sizin ne olduğunuzu anlamıştır. Sizi İsrail madalyası kurtaramayacağı gibi, Sudi Arabistan’ın verdiği Kral Faht ödülü de kurtaramayacaktır. Yeter artık düşün şu Milletin yakasından.Bundan sonra esip gürlemeniz ,şiir okumanız da size bir fayda vermeyecektir.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...