Sayfalar

25 Ocak 2010 Pazartesi

HİSARCIKLIOĞLU’NUN BALYOZ PLANINDA OLMASINA TEPKİ


Ticaret Odası Başkanı Hasan Ali Kilci her zaman demokrasiden yana olan, hukukun üstünlüğüne inanan ve örnek alınacak bir kişiliğe sahip Rifat Hisarcıklıoğlu’nun başarılarını gölgelemek isteyenlerin çalışma yaptıklarını söyledi.

Hisarcıklıoğlu’nun geçmişte de hükümetten yana tavır almakla suçlandığını ifade eden Kilci, “Başkanımız Rifat Hisarcıklıoğlu her zaman milleti ile birlikte olmuş, tarihine ve içinde bulunduğu toplumun değerlerine bağlı bir kişiliğe sahiptir. Darbeye ve darbecilere her zaman karşı olmuştur. Başarılı bir iş adamı ve yönetici olması sebebiyle, onu siyasete çekmek isteyenlerin tekliflerini hiçbir zaman kabul etmemiştir. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliğini siyasetin arka bahçesi olmaktan çıkaran da Rifat Hisarcıklıoğlu’dur. Keşke siyasete girse, millet kazanır” dedi.
Rifat Hisarcıklıoğlu’nun karakter olarak da plana uymadığını vurgulayan ve planda ciddi bir plansızlık bulunduğunu ifade eden Hasan Ali Kilci, “Onda o yürek varken balyoza ihtiyacı yoktur. Onu o koltuğa bizler oturttuk, bugüne kadar başımızı hiç öne eğdirtmedi. O’nu tehlike görenlere de sözümüz vardır. Korkunun ecele faydası yoktur. Karşılaşılan komplo ve iftira Rifat Hisarcıklıoğlu’na yapışmaz, izi de kalmaz. İftira ve hakaretleri kendimize yapılmış sayıyor ve herkesi iş dünyasının saygıdeğer iş adamı Rifat Hisarcıklıoğlu’na sahip çıkmaya davet ediyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...