Sayfalar

27 Ocak 2010 Çarşamba

KARNE ÖNCESİ OKUL BAHÇESİNDE SIRA DAYAĞI ÇEKTİ



Develi İlçesi ndeki Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesi nde sömestr öncesi yaşanan dayak olayı Türkiye gündemine oturdu. Dayak olayını bir öğrenci cep telefonu ile görüntüledi ve yaşanan rezalet böylece ortaya çıktı.
Necmiye Mustafa Maşlak Sağlık Meslek Lisesinin 1 ve 2 nci sınıf öğrencileri iddiaya göre tatil öncesi bir hafta rapor alıp, derslere girmedi. Öğrenciler karnelerin dağıtıldığı Cuma günü Okul Müdürü C.A. tarafından öğle tatilinde bahçeye çıkartılarak sıra dayağına çekildi.

Okuldaki öğrenciler tarafından cep telefonu ile çekilen görüntüde bahçede tek sıraya dizilmiş kız ve erkek öğrencilerin açtıkları avuçlarına okul müdürünün sopayla vurduğu izlendi.
Okul öğrencileri ise eli sopalı müdürün bu görüntülerini medya kuruluşlarına dağıtarak, "Okul müdürü bazen odasına da çağırıp öğrenci arkadaşlarımızı dövüyor. Hatta dayak sahneleri görünmesin diye odasındaki güvenlik kamerası kayıtlarını da siliyor" iddiasında bulundular.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...