Sayfalar

27 Ocak 2010 Çarşamba

MHP ZİYARETLERİNİ SÜRDÜRYOR



MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve il yönetiminden oluşan heyet ilk olarak Talas Esnaf ve Sanatkarlar odasını ziyaret etti. Oda Başkanı Alaaddin Kayabaşı ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz da yeni oda yönetimine hayırlı olsun dileklerini ileterek ülke gündeminde bulunan konulara değindi. Korkmaz, AKP hükümetinin ülkeyi kutuplaştırdığını ve kurumları birbirine çatıştırdığını söyledi. Korkmaz, AKP medyasının orduya saldırdığını da dile getirdi.
Korkmaz, “Bir medya ordusu çıkardılar. Medya ordusu sanki ABD’nin bir basını gibi ordumuza saldırıyor. AKP her zaman için kutuplaşmadan sömürüden fayda görmüştür. İnşallah AKP hükümeti aklını başına alır, ülkenin gerçek gündemine döner. Ülkenin gerçek gündemi belli işsizlik, ekonomik kriz, kapanan fabrikalar, siftah yapmayan esnaflar, memurlar, emekliler, çiftçiler. Çiftçilerin traktörlerine haciz geliyor, bunlara bir açılım yapın. Ülkenin seçimlere götürülmesi lazım. İnşallah sayın başbakan bir an evvel Davos’a ABD’ye değil de Türk milletinin gündemine döner” dedi.
MHP’liler daha sonra yeni seçilen Otobüsçüler Odası Başkanı Niyazi Uslu’yu ziyaret etti. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Uslu mazotta vergilerin fazla olduğunu dile getirerek bu sıkıntıyı çözmek için mücadele edecekleri söyledi.
MHP il başkanı Süleyman Korkmaz da oda başkanına hayırlı olsun dileklerinde bulundu. Korkmaz, Ülke gündemindeki sorunları sıralayan Korkmaz, ülkenin seçime gitmesi gerektiğini tekrarladı.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...