Sayfalar

6 Şubat 2010 Cumartesi

AKMESCİTLİLERİN HÜKÜMETE HİZMET İSYANI

MHP Akmescit belde başkanı Muhsin Tokaç yaşadıkları son 7 yılın kendileri için talihsiz geçtiğini belirtti.
MHP Akmescit belde başkanı Muhsin Tokaç, Kayseri-Pınarbaşı kara yolu arasında trafik kazaların çok olduğunun düşüncesi sonrasında Sağlık İl Müdürünün onayı ile Akmescit sağlık ocağı 112 hızır acil servisinin hizmet vermeye başladığını söyledi. Tokaç, Hızır Acil Servisinin hizmete başladıktan birkaç saat sonra Sağlık Müdürünün talimatı ile eski görev yerlerine dönmeleri talimatı verildiğini ileri sürdü.
Tokaç, "Aldığımız duyumlara göre bir milletvekili özellikle Akmescit e bu hizmetin gitmeyeceği talimatını vermiş. 2004 yerel seçimler arefesinde, belde de kurulmuş olan bir kooperatife, Tarım Bakanlığından tahsis edilmiş 200 baş damızlık sığır kredisi çekildi ve o dönemde bazı Milletvekilleri toplantı yaparak, Şayet bize oy verirseniz, bizde size hizmet veririz demeleri üzerine hizmet vermediler, çekilen krediyi de geri çektiler. Akmescit Beldesi, Türkiye Cumhuriyetinin bir parçası değil mi? Yoksa bir suç veya ceza mı işledi? Biz bu milletin parçası değil miyiz? Yoksa bunlar söylemleriyle eylemlerinin farklılığının ispatını mı yapmaya çalışıyorlar? Bunlara benzer çeşitli olayların yaşandığı ve bütün bunların ne maksatla yapıldığını aklı selim bir AK Partilinin açıklamasını bekliyorum" dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...