Sayfalar

6 Şubat 2010 Cumartesi

UMUT AKDOĞAN “AKP’NİN SONU CHP’NİN AREFESİNDEYİZ”

Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik kolları MYK üyesi Umut Akdoğan, TBMM’de yaşanan tartışmaların çirkin görüntülere sahne olduğunu vurgulayarak, Başbakan yardımcısı Bülenç Arınç’ın TBMM başkan vekili Güldal Mumcu’nun odasına girerek baskı yapmasını eleştirdi.
CHP gençlik kollarının eğitim seminerleri çerçevesinde CHP gençlik kolları il başkanı Baki Çağdaşdemir ile gençlik kolları MYK üyesi Umut Akdoğan basın toplantısı düzenledi. İl başkanı Baki Çağdaşdemir, TBMM’de yaşanan yumruklaşmaların insanları rahatsız ettiğini ve siyasetin ahlak değerinin düştüğünü söyledi.
CHP gençlik kolları MYK üyesi Umut Akdoğan ise ülkenin yakıcı sorunlarla karşı karşıya kaldığının bu nedenle AKP’nin sonu, CHP’nin arifesinde olduklarını söyledi.
TBMM’de yaşanan yumruklaşmaların herkesi üzdüğün söyleyen Akdoğan, Başbakan yardımcısı Bülenç Arınç’ın TBMM başkan vekili Güldal Mumcu’nun odasına girerek baskı yapmasını eleştirdi. Akdoğan yürütmenin yasamaya baskı yapması ülkenin dengelerini bozar dedi.
Akdoğan tekel işçilerine ve ataması yapılmayan öğretmenlere sahip çıkarak, Türkiye’de her kesim ayaklanmış durumda. Bu AKP’nin sonunun geldiğini gösteriyor diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...