Sayfalar

18 Şubat 2010 Perşembe

Ali Yavuz: “Bu vatan için canını, gözünü, kolunu veren kahramanlara böyle mi davranılmalıdır?”


Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Kayseri Şube Başkanı Ali Yavuz, bölücü başının yakalanıp Türkiye ye getirilmesini bahane eden terör örgütü yandaşlarının güvenlik güçlerine, esnafa ve sivil halka molotof kokteyli ve havai fişekle saldırdığını belirtti. Yavuz buna karşılık bölücübaşını hayalini bile kuramadığı tüm imkanlardan faydalandırıldığını ifade ederek “Bu vatan için canını, gözünü, kolunu veren kahramanlara böyle mi davranılmalıdır?” dedi.

Öte yandan Türk Silahlı Kuvvetleri nin kendini yazar zanneden kişiler tarafından yıpratılmaya çalışıldığını ifade eden Yavuz, “Türk ordusunun gücü tüm dünya devletleri tarafından bilinmekte. Bunun ispatı, barış gücü olarak Bosna da, Somali de, Afganistan da bulunan birliklerimizin yapmış olduğu hizmetlerdir. Türk ordusu, Türkiye Cumhuriyeti Devleti nin gücünü bütün dünyaya ispatlamıştır. Böyle kahraman bir orduya kimsenin dil uzatmaya hakkı yoktur. Türk ordusu Atatürk ilke ve inkılaplarının, ulus devletin, üniter devletin ve cumhuriyetin temel ilkelerinin koruyucusudur diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...