Sayfalar

18 Şubat 2010 Perşembe

KULKULOĞLU: HANGİ ÖZHASEKİ’Yİ MUHATAP ALMALIYIZ?

Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Özhaseki’nin soru soran cevabını alır açıklamasına CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu’ndan cevap geldi. Kulkuloğlu, “Hangi Mehmet Özhaseki’yi muhatap almalıyız? İnanın karar vermek çok zor” dedi.

Başkan Özhaseki’nin “her kim soru sorarsa cevabını alır” şeklindeki açıklamalarına cevap veren CHP Kayseri Milletvekili Şevki Kulkuloğlu “Özhaseki, seçildiği 29 Mart seçimlerinin  Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimi olduğunu çabuk unutmuş. Özhaseki herhalde zannediyor ki 29 Mart’ta Kayserili onu Kayseri’nin kralı, padişahı seçti. Müslümanın en büyük imtihanlarından birisi olan nefis sınavından geçmek gibi bir çabası yok. Kendisi “Kulkuloğlu kulağına fısıldananlarla hareket etmesin, belediyenin tüm belgeleri ona açık sorsun, biz de istediği belgeyi verelim” diye basın açıklaması yaptı. Bende bunu samimi çağrı kabul edip soruyorum kendisine, ya imzasız mühürsüz ne olduğu belli olmayan gayriciddî belge gönderiyor, ya da Kulkuloğlu benim üstümden gündemde kalmaya çalışıyor diye izansız bir açıklama yapıyor. Özhaseki’ye soru sormam da onda keramet olduğu için değil, icra makamında olması ve olayların sorumlusu olması nedeniyledir” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...