Sayfalar

24 Şubat 2010 Çarşamba

Bahçeli'den ATP'ye birleşme ziyareti



MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, ''Türkiye'de iç ve dış tehditlerin yoğunlaştığı, cepheleşme ve kamplaşmanın belirgin hale geldiği, çatışmanın, kavganın her alana doğru yayılma eğilimi gösterdiği bir ortamda, bütün bu sorunları aşabilecek bir çıkış yolu sağlayabilmek açısından seçimin bir zaruret olduğuna inanıyoruz'' dedi.
Bahçeli, beraberinde MHP Genel Başkan Yardımcısı Faruk Bal, MHP Genel Sekreteri Cihan Paçacı ve Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Nacar ile Aydınlık Türkiye Partisi (ATP) Genel Başkanı Oktay Öztürk'ü ziyaret etti.
Öztürk, kritik bir dönemde yapılan ziyaretin anlamlı olduğunu belirterek, Bahçeli'ye teşekkür etti.

Bahçeli de ATP'nin yöneticisinin, genel başkanının ve kurucu üyelerinin aynı düşüncede yetişmiş, ülkü ocaklarından beslenmiş kişiler olduğunu ve merhum Alpaslan Türkeş etrafında toplanarak Türk siyasetine hizmet ettiğini söyledi.
İki önemli konuya değinmek istediğini belirten Bahçeli, şunları kaydetti:
''Türkiye'de iç ve dış tehditlerin yoğunlaştığı, cepheleşme ve kamplaşmanın belirgin hale geldiği, çatışmanın, kavganın her alana doğru yayılma eğilimi gösterdiği bir ortamda, bütün bu sorunları aşabilecek bir çıkış yolu sağlayabilmek açısından seçimin bir zaruret olduğuna inanıyoruz.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...