Sayfalar

2 Şubat 2010 Salı

Halil Bilek: "Sabıkalı servis şöforumuz yok"

Öğrenci Servisleri Koruma Derneği Başkanı Halil Bilek, Kayseri’de bulunan öğrenci servis şoförlerinin uygun şartları taşımadıkları sürece servisçilik yapamadıklarını söyledi. Bilek, servis sürücüleri arasında kesinlikle sabıkalı şoför bulunmadığını kaydetti.
Öğrenci Servisleri Koruma Derneği Başkanı Halil Bilek bir basın toplantısı düzenleyerek son günlerde gündemde olan öğrenci servisçilerine ilişkin açıklamalarda bulundu. Bilek Kayseri’de sabıkası olan birine uygunluk belgesi verilmediğini belirten Bilek, sabıkalı kişilerin uygunluk belgesi alamadıklarını söyledi.

Bilek, “Geçtiğimiz günlerde basında yer alan çocuklarımız kimlere emanet, sabıkalı servisçiler başlığı taşıyan servis şoförleri ile ilgili haberlerden rahatsız olduk. Kayseri kamuoyu bilmelidir ki olaylar İstanbul’da gerçekleşmiştir. Gerek İl Emniyet Müdürlüğü, gerek Büyükşehir Belediyesi gerekse de Milli Eğitim Müdürlüğü olarak bizim servisçilerimiz sürekli denetlenmektir. Büyükşehir Belediyesi tarafından her yıl araçlarımıza uygunluk belgesi verilirken sürücülerimizden sabıka kaydı mutlaka alınır. Sabıkası olan kişilere de uygunluk belgesi verilmemektedir” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...