Sayfalar

2 Şubat 2010 Salı

MHP’DEN FELAHİYE ÇIKARMASI

MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz, Felahiye’deki “Bin Yıllık Kardeşliği Yaşa ve Yaşat” toplantısına hükümete yönelik eleştirilerde bulundu.

Milletini suni gündemlerle oyalandığını ifade eden Korkmaz, “Halkın kötü idare edildiği yetmiyormuş gibi Başbakan Erdoğan ve ekibi başta ordumuz olmak üzere yargı, emniyet ve diğer devlet kuruluşlarını bir birine düşürmeye başlamışlardır. Yaptıkları açıklamalarla devlet kurumlarını zan altında bırakarak, kurumlar arası güveni sarsıp bu şekilde Milletin diğer konularda olduğu gibi kafasını karıştırmaya başlamışlardır. Can çekişen ekonomi, sefalete sürüklenen halkımız, intihar eden üniversiteyi bitirmiş doktorlar ve bir çok insanımız varken suni gündemlerle milleti oyalamaya çalışmaktadırlar. Milyonlarca emekliyi ümitlendiren Başbakan açıkladığı komik zamla insanlarımızı hayal kırıklığına uğratmıştır. 350 lira maaş alan bir insana %25 zam versen ne fark eder. Ülkede açlık sınırı belli, yoksulluk sınırı belli” diye konuştu.
Partilileri kışkırtıcılara karşı dikkatli olmaya çağıran il Başkanı Süleyman Korkmaz, “Partimizin iktidarı yolunda yapılan engel olma çalışmalarına aklı selim, ülkücüye yakışır şekilde tavır koyun” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...