Sayfalar

10 Şubat 2010 Çarşamba

SÜLEYMAN KORKMAZ: MEHMET ALTAN KENDİ SOYUNA BAKSIN


Yeşilhisar ilçesinde partililer ve vatandaşlarla biraya gelen MHP İl başkanı Süleyman Korkmaz, AKP hükümetini eleştirdi. Korkmaz, “Adalet ve Kalkınma partisi için mukadder olan hesap verme günü göründükçe ve sandığın milletimiz önüne konulacağı tarihi fırsat yaklaştıkça panik hali gözlenen ve asabileşenlerin teslimiyetçi çırpınışları boşuna; iftira, istismar ve tehdide dayalı siyasetleri beyhudedir” dedi.

Korkmaz, “ yüce Türk milletinin” Sabrının uzun olduğu kadar yumruğunun da ağır olduğunu kimse unutmamalı” “ Rüzgar eken mutlaka fırtına biçecektir” Milliyetçi Hareket Partisi olarak bütün bu tahrik ve kışkırtmalara tuzaklara rağmen demokratik mücadelemizi sonuna kadar sabırla devam ettireceğiz. Hiçbir tehdit ve dayatmaya boyun eğmeden yalnızca Türk Milletinin birliği, beraberliği, refahı yolunda hak bildiği mücadelemizi sürdüreceğiz” dedi..

İl başkanı Süleyman Korkmaz Gazeteci Mehmet Altan’ın hafta sonu Kayseri’de yaptığı konuşmada “Siz Bizans’ın Torunlarısınız” şeklindeki sözlere de değinerek tepki gösterdi.   

Korkmaz, “Türk milletinin Kayseri Halkının soyu, sopu açık ve nettir. Bizans’ı Türk milleti ile karıştırmak büyük bir bedbahtlıktır. Kayseri Halkı olarak nerden geldiğimizi gayet iyi biliyoruz, başta siz olmak üzere sizi Kayseri’ye çağıranların sizi dinleyenlerin bu ithamınıza karşı duyarsız kalanların geçmişinde bir karışıklık varsa onu da bilemiyoruz” diye konuştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...