Sayfalar

3 Mart 2010 Çarşamba

3 ÇOCUK BABASI HAYATINA SON VERDİ

Talas’ta meydana gelen olayda 3 çocuk babası bir emekli kendini kemerle doğalgaz borusuna asarak intihar etti. Eşini komşuya gönderip intihar eden şahsın lise öğrencisi kızı ve 11 yaşındaki oğlu okul dönüşü gördükleri manzara karşısında şok geçirdi.

Talas ilçesi Yenidoğan Mahallesi Hilal Apartmanı nda meydana gelen olayda emekli ve 3 çocuk babası 51 yaşındaki C.K. aldığı evin borcunu ödeyemeyince bunalıma girdi. Sabah saatlerinde çocuklarını okula gönderen C.K., ardından eşini komşuya gönderip pantolon kemeriyle kendini doğalgaz borusuna astı. Lise öğrencisi kızı ile 11 yaşındaki oğlu okul dönüşü eve geldiklerinde asılı babalarını görünce baygınlık geçirdi. Komşuların yardımı ile başka bir eve götürülen çocuklar sakinleştirilmeye çalışıldı.
Cumhuriyet savcısının yaptığı incelemenin ardından, C.K. nin cesedi bulunduğu yerden çıkarılarak Erciyes Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Bu arada eşi F.K. de kocasının cansız bedenini görünce çığlık atarak sinir krizleri geçirdi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...