Sayfalar

3 Mart 2010 Çarşamba

MHP il yönetimi, Kocasinan Ziraat Odasını ziyaret etti


MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz ve İl Yönetimi Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Emin Yılmaz’ı ziyaret ederek çiftçinin sorunları hakkında bilgiler aldı. Korkmaz, “Bir an evvel seçime giderek bu ülkeyi huzura çıkarmamız gerekiyor” dedi.


Kocasinan Ziraat Odası Başkanı Emin Yılmaz ziyarette son günlerde gündemde olan ithal et konusuna değinerek “oda olarak bu ülkeye dışarıdan et girmesini istemiyoruz ama canlı hayvan ithal edilebilir” dedi.
Yılmaz, “Canlı hayvan hem bizim besicimize hem çiftçimize  iş yaratır; ama ne olduğu belirsiz etler gibi eti alıp bize yedirirlerse ona karşıyız” dedi.
        Çiftçinin durumunun gittikçe kötüye gittiğini vurgulayan Yılmaz “çiftçiye mazot parası verdiler. Onunla tarlayı ekebilirse ekecek. Borç ödeme yok. İnşallah ülke iyi olur diye düşünüyoruz; ama ülkenin gittiği gidişatı ben hiç sevmiyorum” dedi.
MHP İl Başkanı Süleyman Korkmaz’da bir an önce seçime gidilmesi gerektiğini ifade ederek “Son günlerde  bir sosyal patlamadan bahsediliyor. İnşallah bu olmaz. Onun için diyoruz ki biran önce milletin iradesine gidin. Ülke kutuplaşmaya gidiyor, bir an evvel seçime giderek bu ülkeyi huzura çıkarmamız gerekiyor” dedi.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...