Sayfalar

23 Mart 2010 Salı

AKP'DEN İKİ VEKİLE GEÇİCİ İHRAÇ CEZASI

Sarf ettikleri sözlerinden dolayı, AK Parti Disiplin Kurulu'na sevk edilen, AK Parti, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ve Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş'a geçici ihraç cezası verildi. Vekillerin ceza süreleri şöyle:
"40 yıl onlar fişledi, şimdi biz onları fişliyoruz” diyen AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan ile iktidar karşıtları için "kanı bozuk" ifadelerini kullanan Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş’a AK Parti Disiplin Kurulu'nun verdiği cezalar açıklandı.İKİ VE DÖRT AY
Ahmet Aydoğmuş'a iki ay, Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan'a ise 4 ay geçici ihraç cezası verildi.
FİŞLEME SIRASI ŞİMDİ BİZDE
AK Parti Kahramanmaraş Milletvekili Avni Doğan, "Eğer biz birazcık tökezlersek bu Ergenekoncular falan bu defa çok kötü intikam alır, halktan. Bu memlekette kimin kızının başı örtülü, hepsini fişlemişler. Kimin çocuğu İmam Hatip'e gidiyor hepsini fişlemişler. Kim muhafazakar, kim ramazanda oruç tutuyor hepsini fişlemişler. Eee şimdi biz onları fişliyoruz. 40 sene onlar bu halka yaptı, inşallah sıra bizde. Yapmaya çalıştığımız bu arkadaşlar" demişti.

"KANI BOZUKLAR"
Çorum Milletvekili Ahmet Aydoğmuş da, partisinin Çorum Merkez İlçe Başkanlığı'nda yaptığı konuşmada hükümeti eleştirenlere yüklenirken, “Bu insanın kanı bu ülkenin kanı mıdır. Ben sorarım... Tahlile göndermek lazım bence. Ve bu kanı bozuk insanlar hayatın her yöresinde olabilirler” diye konuşmuştu.
Haber 7

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...