Sayfalar

23 Mart 2010 Salı

DSP KAYSERİ İL KONGRESİ YAPILDI


  Demokratik Sol Parti İl Binasında gerçekleştirilen Kongre saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. Daha sonra  Kemal Ceylan başkanlığında divan heyeti oluşturularak kongreye geçildi.
        Kongrede konuşan İl Başkanı Memduh Taşkın  şimdi de Anayasa paketleriyle Türkiye gündeminin meşgul edilmeye çalışıldığını söyledi.
       Taşkın, “Biz açılıma “Evet” diyoruz. Ne açılımına evet diyoruz. Traktörünü satarak geçimini sağlamaya çalışan çiftçiye açılım yapıyorsan sonuna kadar evet diyoruz. Köylünün borcuna Denizbank icra koymuşsa, bunu kurtarmak için bir açılım yapıyorsan sonuna kadar varız. İşçiye, memura ve diğer dar gelirli esnaflarımıza bir açılım yapacaksanız sonuna kadar varız diyoruz. AKP Çıkar üzerine kurulmuş, yamalı, bir gecede bitecek bir partidir. Bizim yolumuz aydınlık bir yoldur” dedi.
            Tek listenin aday gösterildiği kongrede Memduh Taşkın yeniden il başkanlığına getirildi. İl yönetimi ise, Metin Cesur, Süleyman Karslı, İbrahim Demir, Metin Ceylan, Ali Genç, Bayram Tufan, Erol Bezirhan, Nimet Salman, Gülhanım Coşkun, Teoman İnanner, Hamit Akkoç, Ahmet Kırbaş, Erkan Karabulut, Niyazi Doğan, Müslüm Kılıç, Ayla Aşıkgil, Ali Kılıç ve Pınar Öktem’den oluştu.

Hiç yorum yok:

"Küstah davranışa sessiz kalanlar..."

Hayırlı Konvoy üyeleri yaptıkları açıklamayla Atatürk'e hakaret edenlere ve hakaretlere sessiz kalanlara tepki gösterdi. Mustafa Kemal ...